Μπουλέ-Μανωλίδου: Ούτ�� καλημέρα από ´δω και πέρα

Χωρίς συνταγή, το γλυκό δεν θα «δέσει» με τίποτα

Μπουλέ-Μανωλίδου: Ούτε καλημέρα από ´δω και πέρα

Ο τίτλος του θέματος θα μπορούσε να είναι «δυο ξένες στην ίδια παράσταση». Ευγενία Μανωλίδου και Νάντια Μπουλέ βρέθηκαν στην ίδια παράσταση την ίδια μέρα, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Τι ματιά δηλαδή, ούτε βλέφαρο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο ρεπόρτερ του Σταρ πέτυχε την Νάντια Μπουλέ, η οποία αρκέστηκε σε μία λιτή και διπλωματική δήλωση του τύπου «δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται, μέχρι στιγμής περνάω πολύ καλά στην εκπομπή μου». Θα μας πείτε γιατί σας αναφέρουμε τον ρεπόρτερ του Σταρ. Υπάρχει λόγος. Πού να’ξερε ο δόλιος ότι την στιγμή που ερχόταν μούρη με μούρη με την Ευγενία Μανωλίδου, η παρουσιάστρια του master chef θα του ζητούσε πρώτα να της παρουσιαστεί και μετά να του κάνει δήλωση...Μόνον ταυτότητα δεν του ζήτησε. «Εσύ ποιος είσαι γιατί δεν σε ξέρω; Ποιος είσαι, όνομα και επίθετο. Δεν σε έχω ξαναδεί», του είπε. Ο δημοσιογράφος της απάντησε και η Ευγενία του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Και εκεί που περίμενε την δήλωση της κας Αδωνι Γεωργιάδη, τσουπ… η Ευγενία την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια κι εξαφανίζεται! Βρε Ευγενία… πές μας κάτι για το master chef…Πες μας κάτι, γιατί μόλις μπεις στο θέατρο θα «κουτουλήσεις» την Νάντια και μετά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

«Ο Γιάννος που αποχώρησε ήταν ένας πολύ αγαπημένος παίκτης και πολύ ταλαντούχος μάγειρας. Στενοχωρήθηκα που έφυγε γιατί δεν το περίμενα. Οσο για τον ρόλο μου, αυτός είναι. Είναι πολύ συγκεκριμένος», είπε η Ευγενία. Και αυτά σχεδόν τρέχοντας… με χίλια δυο παρακάλια του δημοσιογράφου. Πήρε, δε, ένα ύφος μόλις της είπαν ότι μέσα στην αίθουσα είναι και η Νάντια… ο Θεός να σε φυλάει! Ηταν ύφος «να σου πώ, δεν θα μιλήσουμε τώρα για τους δεύτερους, θα πούμε μόνον για εμένα…». Αυτά η… Ευγενία. Οταν της είπαν πως μέσα είναι και η Νάντια, εκείνη έκανε πως δεν το άκουσε ποτέ. Ηλθε, είδε και… απήλθε ως μεγάλη, τι μεγάλη δηλαδή τεράστια δηλαδή σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Όχι η Νάντια δηλαδή και η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας να ήταν μέσα, η Ευγενία με το ίδιο ύφος θα απαντούσε. Το έχει στο αίμα της τον καρδινάλιο, τέλος…

Στο διάλειμμα της παράστασης, «Βασιλιάς Ληρ», η Νάντια δεν σηκώθηκε από τη θέση της ενώ η Ευγενία πήγε στο φουαγιέ του θεάτρου και απήλαυσε με τον Άδωνι το ποτό της, συζητώντας για την παράσταση. Στο τέλος και οι δυο γυναίκες φρόντισαν να φύγουν με διαφορά κάποιας ώρας, ώστε να μην συναντηθούν. Μα γιατί καλές μου κυρίες; Εάν δεν ανταλλάξετε έστω μία - όχι περισσότερες, μία – συνταγή, πώς θα… δέσει το γλυκό; Το γλυκό δηλαδή όπως φαίνεται δεν θα δέσει με τίποτα, αλλά τέλος πάντων...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top