Τα «καυτά» φιλιά των πρωταγωνιστών του «Twilight»

Ερωτικές στιγμές στη μέση του δρόμου

 Τα «καυτά» φιλιά των πρωταγωνιστών του «Twilight»

Μπορεί για μήνες ολόκληρους να αρνούνταν τη σχέση τους και να απέφευγαν τας φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή τη φορά ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart (ή αλλιώς Bella και Εdward), πέταξαν κατά μέρος τις αναστολές τους, και φιλήθηκαν δημόσια σε πολυσύχναστο δρόμο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Για όσους τώρα αναρωτηθούν τι έπαθαν και έγιναν πιο.. εξωστρεφείς, η απάντηση είναι απλή: το διάσημο ζευγάρι γυρίζει το τέταρτο και τελευταίο μέρος του «Twilight», που ονομάζεται «Breaking Dawn» (Χαραυγή), και θα βγει στους κινηματογράφους στις 18 Νοεμβρίου.



Οι πρωταγωνιστές του «Twilight» που είναι ζευγάρι και στη ζωή, βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Βραζιλίαγια να γυρίσουν το μήνα του μέλιτοςτου Edward και της Bella. Και όπως φαίνεται μάλλον τους επηρέασε το ρομαντικό σκηνικό της πόλης του Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς και οι δυο τους άφησαν πίσω τον καταθ��ιπτικό και εσωστρεφή τους χαρακτήρα.



Μάλιστα, είναι από τις λίγες φορές που τους βλέπουμε να χαμογελάνε καθώς χαιρετούσαν τους φαν τους από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, ενώ το κλίμα ανάμεσα τους ήταν ευχάριστο και διαχυτικό κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τα κουραστικά γυρίσματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top