Μενεγάκη: «μμμ... βάλε μου ό,τι θέλεις! Μ’ αρέσει η γεύση του»

Οι ατάκες, το κραγιόν και η εξαφάνισή της από την ανασκόπηση

Μενεγάκη: «μμμ... βάλε μου ό,τι θέλεις! Μ’ αρέσει η γεύση του»

Με ένα... μαγικό ραβδάκι έκανε ανασκόπηση στη showbiz του 2010 ο «Καφές» αφού για το διαζύγιο Λάτσιου - Μενεγάκη και τον ερχομό του Ματέο δεν είδαμε, ούτε ακούσαμε τίποτα! Στο μεταξύ, στην τελευταία και μαγνητοσκοπημένη εκπομπή του χρόνου, η Ελένη ευχήθηκε «να πάει στο καλό», ενώ κάθισε να την βάψουν on air για να λάμψει απόψε όπως χαρακτηριστικά είπε!

«Φεύγει το ’10, να πάει στο καλό! Ας έρθει ο άλλος χ��όνος να δούμε...», αναφώνησε στην αρχή της εκπομπής η παρουσιάστρια που με το φορεματάκι που φορούσε ήταν σαν να είχε κυλιστεί σε χρυσόσκονη.

Από την τελευταία εκπομπή της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείψει η ανασκόπηση, με την Ελένη να εκφράζει ευχή και... προειδοποίηση να μην είναι μέσα σε αυτήν!

Ο συνεργάτης άρχισε τον πρόλογο για τους έρωτες Ρέμου - Μακρυπούλια, τους γάμους, τα γεννητούρια και τα τηλεοπτικά του χρόνου που φεύγει, όμως, για τους χωρισμούς ούτε ψίθυρος!

«Ο Άρης μας έχει ετοιμάσει κάποια θέματα παύλα ειδήσεις παύλα καλλιτεχνικά, παύλα, παύλα, παύλα, βγάλαμε και κάποιες παύλες και αφήσαμε αυτά που μπορούμε να παρουσιάσουμε», είπε η Ελένη και έδωσε την πάσα για το βίντεο με την ανασκόπηση.

Τώρα αυτό ήταν δικαιολογία που δεν έβαλε την αφεντιά της στην ανασκόπηση; Όχι να το παινευτείς καλή μου, αλλά εσύ ήσουν το πιο hot gossip θέμα της χρονιάς που φεύγει, όχι το comeback της Ρούλας ή ο Ρέμος με την Υβόννη...

Μετά την ανασκόπηση, πάντως, η Ελένη δεν παρέλειψε να... μακιγιαριστεί στο πλατό! Αφού κατευθύνθηκε προς τον Γιάννη Μαρκετάκη, έκατσε στο σκαμπό μπροστά του και είπε: «τι; σήμερα που είναι η μέρα δεν θα κάτσω εγώ; Πλάκα μας κάνατε; Κάθισαν όλοι κι εμείς τίποτα;».

Ο μακιγιέρ της έβαλε ρουζ και κραγιόν, ενώ η παρουσιάστρια άρχισε να... μουγκανίζει σαν την καλή μας αγελάδα που βόσκει κάτω στην λιακάδα!

«Μμμμ... Μμμμ... Μου αρέσει η γεύση του... Μμμμ... Βάλε μου ό,τι θέλεις! Τι ωραίο που είναι!» ήταν μερικές από τις φράσεις της Ελένης, που, αν της ακούσεις χωρίς να βλέπεις, μόνο στο ότι βάφεται δεν πάει το μυαλό σου.

Και η συνέχεια εξίσου διφορούμενη ήταν: «Τι τελείωσες; Βάλε μια πινελιά ακόμα, κάτι γρήγορο», είπε στον μακιγιέρ που της έβαλε ασημένια σκιά στα μάτια.

«Δεν με πιάνετε σήμερα!» αναφώνησε στο τέλος του... ρεκτιφιέ η Ελένη!

Μόνο σήμερα καλή μου; Κάθε μέρα άπιαστη είσαι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top