Ποιός επώνυμος απορροφά το σπέρμα του και ποιά τρώει κάρβουνο;

Σταρ που έπεσαν θύματα της... επιστήμης

Ποιός επώνυμος απορροφά το σπέρμα του και ποιά τρώει κάρβουνο;

Συμβουλές υγείας και ομορφιάς, δίαιτες, αξεσουάρ, συνταγές αποτοξίνωσης και... κατανάλωσης σπέρματος βρίσκονται στη λίστα με τις επιστημονικές ιδέες που πρέπει να αποφεύγουν οι σταρ! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που κατά καιρούς έχουν πέσει στην «παγίδα»...

Την λίστα με τους επιστημονικούς μύθους που πρέπει να αποφεύγουμε εξέδωσε -όπως κάθε χρόνο- η βρετανικής SAS (Sense About Science), προειδοποιώντας τους απανταχού celebrities να μην εφαρμόζουν κάθε ιδέα που έρχεται στο κεφάλι του πρώτου τυχόντα.

Το πρώτο «καμπανάκι» χτυπάει για τον David Beckham, τον πρίγκιπα William και την μέλλουσα σύζυγό του Kate Middleton, που φορούν βραχιόλια σιλικόνης με ενσωματωμένες ολογραφίες, τα οποία υποτίθεται ότι χαρίζουν ενέργεια και βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση.

Στην λίστα περιλαμβάνεται και η δίαιτα με σιρόπι από σφένδαμο, λεμόνια και πιπεριές που έχουν αποκαλύψει ότι καταναλώνουν μέχρι και για δύο εβδομάδες η Naomi Campbell, ο Ashton Kutscher και η Demi Moore.

Με... άνθρακα (βλέπε καρβουνάκια) πασπαλίζει το φαγητό της η Sarah Harding, που σε συνέντευξή της είχε πει πως «δεν έχει καμία γεύση και απορροφά όλα τα κακά και βλαβερά πράγματα από το σώμα σου». Μάλλον δεν ήξερε η ποπ σταρ ότι ο ενεργός άνθρακας όντως απορροφά τοξικές ουσίες... σε εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού!

Στην πιο ακραία περίπτωση, πάντως, ανήκει ο Alex Reid που έχει εξομολογηθεί πως... «απορροφά» το σπέρμα του. Τι κάνει ο μετρ των πολεμικών τεχνών; Ιδού τι είχε πει: «πιστεύω ότι το σπέρμα έχει πολλή θρέψη. Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα είναι ισοδύναμο με τη μπριζόλα, τα αβγά, τα λεμόνια και τα πορτοκάλια. Το απορροφώ στο σώμα μου και με κάνει αααργκ!». Αυτό το αφήνουμε ασχολίαστο...

H SAS, πάντως, επισημαίνει σε επώνυμους και μη πως καλό θα ήταν να συμβουλευόμαστε κάποιον ειδικό πριν κάνουμε ό,τι παλαβωμάρα διαβάσουμε ή μας έρθει στο κεφάλι! Ε, δεν έχει και άδικο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top