Πού έκανε η Χριστούγεννα η Angelina,o Brad και τα 256 παιδιά τους;

Εδώ δίπλα ήταν...

Πού έκανε η Χριστούγεννα η Angelina,o Brad και τα 256 παιδιά τους;

Αν και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν το τελευταίο διάστημα «έσκαγαν» σαν τα μανιτάρια, εκείνοι, όχι μόνο διαψεύδουν την είδηση, αλλά εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά με τα 256 παιδιά τους, για να δείξουν ότι είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια. Είναι βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δείχνουν κιόλας.

Φέτος, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Namibia, όπου γεννήθηκε η Shiloh, πρίν από τέσσερα χρόνια. Η οικογένεια έφτασε στο χωριό Langstrand γστις 19 Δεκεμβρίου και παρέμεινε εκεί για μία εβδομάδα, σε βίλα που είχε νοικιάσει αρκετό καιρό πριν.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του εκεί, το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τα έξι του παιδιά, ενώ γνώρισε πλήθος κατοίκων που μένουν στην περιοχή και έκανε παρέα μάλιστα με πολλούς από αυτούς. Αυτά δημοισεύονται σε αμερικανικά και όχι μόνον περιοδικά. Μην ρωτήσετε πότε πρόλαβαν να τα κάνουν όλα αυτά, πρόλαβαν και παραπρόλαβαν.

«Απόλαυσαν πραγματικά αυτό το ταξίδι. Γνώρισαν τους ντόπιους και εντυπωσιάστηκαν από πολλά πράγματα που σχετίζονται με την περιοχή», δήλωσε κάτοικος του χωριού. Στο ελεύθερο χρόνο τους μάλιστα έκαναν και ψώνια αγκαλιασμένοι, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Αφού αυτοί με έξι παιδιά σε περίοδο διακοπών έχουν χρόνο και για ψώνια, τότε εμείς τι να πούμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top