Αντώνης Βλοντάκης: «η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου»

Ανοίγει το σπίτι του και ποζάρει με την οικογένειά του

Αντώνης Βλοντάκης: «η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου»

Επτά χρόνια γάμου, τρία παιδιά και μια οικογενειακή ιστορία από αυτές που σπανίζουν στις μέρες μας κρύβονται πίσω από τον Αντώνη Βλοντάκη, τον θρυλικό πια «φωτογενή πολίστα» του «Just The 2 OfUs»!

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα: η γνωριμία μας, ο γάμος, ο ερχομός των παιδιών. Ποτέ, όμως, δεν ανησυχήσαμε γι’ αυτό, ήμασταν σίγουροι», λέει ο Αντώνης στο περιοδικό «Life & Style» και φωτογραφίζεται με την σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου, τις δύο κόρες και τον γιό τους.

Όπως εξιστορεί η Κορίνα, γνωρίστηκαν σε μια παραλία στα Χανιά όταν εκείνος ήταν 25 και εκείνη 23. Τότε αντάλλαξαν μόνο ένα «χαίρω πολύ», ενώ ο Αντώνης πήρε την απόφαση και την πλησίασε δύο μήνες μετά σε κάποιο club της Αθήνας. «Δεν με θυμόταν καν! Κατάφερα να τραβήξω την προσοχή της λίγες ημέρες μετά, όταν με είδε στην τηλεόραση σε έναν αγώνα πόλο», προσθέτει ο αθλητής. Οι δυό τους έγιναν ζευγάρι με... συνοικέσιο, αφού η Κορίνα έβαλε μια φίλη της να μεσολαβήσει στο να γίνει μια «τυχαία» συνάντηση και, έτσι, είναι μαζί από τις 21 Μαΐου 2001.

Ο γάμος τους έγινε δύο χρόνια μετά. «Περισσότερο φοβήθηκαν οι φίλοι και οι γνω��τοί μας παρά εμείς. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι της οικογένειας. Εγώ έχω τρέλα με τα παιδιά», αναφέρει ο Αντώνης και η Κορίνα συμπληρώνει: «αν δεν ήταν ο Αντώνης ίσως και να μην είχα παντρευτεί. Ευτυχώς, βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο».

Και οι δύο δηλώνουν ευτυχισμένοι που απέκτησαν γερή, πολυμελή οικογένεια. Οι δύο κόρες τους, Ηλέκτρα και Μαλένα έχουν ένα χρόνο διαφορά, ενώ αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, Σπύρος.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα που πήγα την κόρη μου στον παιδικό σταθμό. Ήταν η πρώτη φορά που έφευγε από το ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού. Αισθάνθηκα ότι μου πήραν ένα κομμάτι από την καρδιά μου και έκλαψα πολύ. Γύρισα σπίτι με τα μάτια κόκκινα... Πολύ περίεργο συναίσθημα», εξομολογείται ο πολίστας.

Μιλώντας για τον γιό του, αποκαλύπτει πως έχουν αρχίσει τις... ανδρικές συνήθειες: «ήδη φοράει τα παπούτσια μου και κάνει βόλτες στο σπίτι. Έχει αδυναμία στα πράγματά μου. Βλέπω την εικόνα μας στο μέλλον, να τον παίρνω έξω και να κάνουμε βόλτες ή να παίζουμε μπάλα».

Από την πλευρά της, η Κορίνα τονίζει πως η ζωή με τα παιδιά είναι υπέροχη αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή. «Πριν, ζούσαμε μόνο για εμάς. Είναι σπουδαίο να ζεις για τα παιδιά σου», προσθέτει.

Οι ίδιοι δηλώνουν ακόμα ερωτευμένοι και διαψεύδουν όσους λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα: «η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου», λέει χαρακτηριστικά ο πολίστας.

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο «Just The 2 Of Us»... «Με στεναχωρεί που είμαι 26 χρόνια αθλητής, έχω καταφέρει πολλά, έχω ματώσει στις πισίνες και η αναγνώριση ήρθε από την τηλεόραση, σε έναν άλλο ρόλο. Ορκίστηκα να μην αφήσω αυτό το πράγμα να επηρεάσει τον εαυτό μου», τονίζει ο Αντώνης.

Όπως προσθέτει, πάντως, μετά την συμμετοχή του στο σόου τραγουδιού το τηλέφωνό του χτυπάει περισσότερο ενώ δεν ξέρει αν τον κοιτάνε περισσότερο από πριν όταν τον συναντούν στον δρόμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top