N. Γερμανού: «Δεν λείπει ένα παιδί από τη ζωή μου»

«Ακόμα δεν έχω ενηλικιωθεί πλήρως μέσα μου»

N. Γερμανού: «Δεν λείπει ένα παιδί από τη ζωή μου»

Για την απόφαση της να μην κάνει παιδί, αλλά και για το πόσο την επηρέασε η σχέση της με τους γονείς της και ιδιαίτερα τη μητέρα της μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην Τατιάνα Στεφανίδου.


Έχοντας μεγαλώσει με τη γιαγιά της την οποία θεωρούσε «μάνα, πατέρα και καλύτερη μου φίλη», η παρουσιάστρια γύρισε το χρόνο πίσω στα χρόνια που ένιωθε θυμό για τους γονείς της και τους ρωτούσε: «αφού δεν με θέλατε γιατί με κάνατε;». Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι τα βιώματα της έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση της να μην γίν��ι μάνα: «Το κυνήγησα το να είμαι αδέσμευτη. Φοβήθηκα μην επαναλάβω την ιστορία. Μην κάνω και εγώ ένα παιδί και μετά αναγκαστώ να πω δεν τα βγάζω πέρα τώρα».


Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που χώρισε με τον πρώην σύζυγο της Πέτρο Ίμβριο: «Εκείνος ήθελε να κάνει οικογένεια, εγώ δεν ήθελα. Δεν είχα το δικαίωμα να του το στερήσω». Ωστόσο όπως είπε, «ο Πέτρος εξακολουθεί να είναι ο πιο σημαντικός άνδρας στη ζωή μου. Δεν είχα σημαντικότερη σχέση στη ζωή μου».


Η Ναταλία Γερμανού, ομολόγησε ότι αν και δεν της λείπει ένα παιδί από τη ζωή της, «δεν έχω διαγράψει την ιδέα του παιδιού από τη ζωή μου. Θέλω να το κάνω όταν θα έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου έχοντας μεγαλώσει εμένα πρώτα. Ακόμα δεν έχω ενηλικιωθεί πλήρως μέσα μου. Το παιδί θέλει αφοσίωση».


Τέλος, δεν παρέλειψε να αφήσει και ένα μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες: «Μην κάνεις παιδιά αν δεν είσαι έτοιμος. Απευθύνομαι σε όλους τους ανθρώπους. Το παιδί δεν είναι ένα πουλοβεράκι. Είναι παιδί. Δεν μπορείς να κάνεις ένα παιδί αν δεν είσαι 250% σίγουρος ότι μπορείς να το μεγαλώσεις. Δεν παίζουμε με αυτό».


Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη της στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζείς»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top