Έχει σχέση ή όχι ο Άκης Πετρετζίκης;

Τι αποκαλύπτει για τον νικητή του «Master Chef» η μητέρα του

Έχει σχέση ή όχι ο Άκης Πετρετζίκης;

«Ο Άκης είναι ένα παιδί στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Έχει μπέσα και ο λόγος του είναι συμβόλαιο», λέει η μητέρα του νικητή του «Master Chef» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του. Παράλληλα, φίλοι του μιλούν για τον χαρακτήρα και το όνειρό του.

Μιλώντας στο περιοδικό «People», η Λίνα Πετρετζίκη αναφέρει πως ο γιός της πάντοτε ανακατευόταν στην κουζίνα, ενώ η αγαπημένη του συνταγή που την έφτιαχνε για το οικογενειακό τραπέζι ήταν οι κολοκυθοκεφτέδες της θείας του. «Δεν τον εμπόδισα να σπουδάσει μαγειρική γιατί τον εμπιστευόμουν», αναφέρει και προσθέτει πως οι πρώτες του σπουδές ήταν τα Λογιστικά στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

«Πρέπει να αφήνεις τα παιδιά να στέκονται στα πόδια τους», λέει η μητέρα του 26χρονου σεφ και περιγράφει τον γιό της ως έναν άνθρωπο με ιδιαίτερο χιούμορ, δραστήριο και εξαιρετικό πλάσμα, ενώ αναφέρει ως ελάττωμά του το ότι είναι νευρικός.

Αλήθεια, όμως, έχει σχέση ο Άκης; «Ο Άκης είχε τις κατακτήσεις του, αλλά ήταν παιδί των μακροχρόνιων σχέσεων. Τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται συναισθηματικά, αλλά η τελευταία σχέση του που θυμάμαι ήταν όσο φοιτούσε στα ΤΕΙ και κράτησε τρία χρόνια», λέει η κα. Πετρετζίκη.

«Μέσα στο παιχνίδι έβλεπα τον Άκη που ήξερα τόσα χρόνια. Ήταν ο εαυτός του. Επίμονος, εργατικός, πειθαρχημένος, είχε υψηλούς στόχους και προσπαθούσε για το καλύτερο», λέει φίλος του στο ίδιο περιοδικό και αποκαλύπτει ότι στόχος του 26χρονου είναι να του γίνει πρόταση να εργαστεί στην Αθήνα, αλλιώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε να προετοιμαστεί για να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top