Δέσποινα Μοιραράκη: «δέχτηκα πρόταση για μεσημεριανή εκπομπή»

Παραδέχεται ότι την έχει χτυπήσει η κρίση και ο... έρωτας

Δέσποινα Μοιραράκη: «δέχτηκα πρόταση για μεσημεριανή εκπομπή»

«Μου ζήτησαν να κάνω εκπομπή και το αρνήθηκα», αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη αποκλειστικά στην «Πρωινή Μελέτη»! Παράλληλα, δεν έκρυψε το πόσο ερωτευμένη είναι, αλλά και το ότι η οικονομική κρίση της έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα...

«Το καλοκαίρι με πολιόρκησαν πολύ στενά από το Realhouse wife, αλλά αρνήθηκα. Δεν ήθελα να βγάλω τα οικογενειακά μου στην φόρα», δηλώνει η κα. Μοιραράκη, η οποία αποκαλύπτει ότι της πρότειναν να παρουσιάσει μεσημεριανή εκπομπή στο Kontra Channel, την οποία, όπως καταλάβατε, επίσης αρνήθηκε.

Η επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για αυτήν και την οικογένεια της, κυρίως λόγω της κλοπής στο κατάστημά της. «Ήταν τεράστιο οικονομικό πλήγμα», λέει, ενώ αφήνει πίσω της τις καλοκαιρινές περιπέτειες του γιου της με την υπόθεση ξυλοδαρμού και την πρώην σύντροφό του.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι την έχει ακουμπήσει και αυτήν η κρίση, ενώ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να την αφήσουν να χαρεί τον… έρωτα της με τον σύντροφό της, χωρίς να την κυνηγάνε από πίσω!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top