Η Lady Gaga ντύθηκε… Κόμης Δράκουλας!

Δείτε το νέο στιλ της εκκεντρικής αοιδού

Η Lady Gaga ντύθηκε… Κόμης Δράκουλας!

Με τη θερμοκρασία εφτά βαθμούς κάτω από το μηδέν και με lookαλά Κόμης Δράκουλας έκανε την εμφάνιση της η εκκεντρική Lady Gaga, που όπως φαίνεται, αποτελεί αστείρευτη πηγή σουρεαλιστικής έμπνευσης.



Η διάσημη ποπ σταρ, αψήφησε το κρύο και τις παγωμένες θερμοκρασίεςκαι έσκασε μύτη με γκαρνταρόμπα βγαλμένη από τα παλιά: φορώντας κάτι μεταξύ φορέματος εποχής και βραδινής τουαλέτας με βάτες στους ώμους, η 24χρονη σταρ ήταν βγαλμένη κυριολεκτικά από τη διάσημη ταινία, όπου ο αιμοδιψής Κόμης είναι ούνα φάτσαα ούνα ράτσα με την Lady.




Έχοντας βάψει μαλλιά και φρύδια σχεδόν κάτασπρα, η 24χρονη ποπ σταρ ήταν ολίγον τι… τρομαχτική! Μόνο τα μυτερά δοντάκια της έλειπανγια να συμπληρωθεί το σκηνικό.

Εκτός από το συνολικό look, την παράσταση έκλεψε και η τεράστια τρύπα στη μέση του φορέματος, που έκρυβε μόνο τα απολύτως απαραίτητα από το στήθος της Gaga, το οποίο ξεπρόβαλλε παρά το κρύο και την παγωνιά.





Ε, για τα υποδήματα ας μη το συζητήσουμε καλύτερα: με σήμα κατατεθέν τα «κλασσικά» 12ποντα χωρίς τακούνι, η 24χρονη κατάφερε να περπατήσει αν και χρειάστηκε κάποια βοήθεια, ενώ υπέγραψεαυτόγραφα,χαιρετήθηκε και φιλήθηκε με τους φάνς της που είχαν συγκεντρωθεί ώστε να την δουν από κοντά.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top