Δείτε το νέο τατουάζ που «χτύπησε» ο Beckham!

Ποιό είναι το 19ο που κοσμεί πλέον το κορμί του;

Δείτε το νέο τατουάζ που «χτύπησε» ο Beckham!

Στα 19 ανέρχονται πλέον τα τατουάζ στο «καυτό» κορμί του David Beckham, καθώς ο σούπερ σταρ της μπάλας αποφάσισε να «χτυπήσει» ακόμα ένα! Μάλιστα, «ανέβασε» φωτογραφία του στο προφίλ του στο Facebook.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι με όλους σας. Μόλις έκανα ένα τατουάζ στον θρυλικό Mark Mahoney. Μου πήρε 6 ώρες», έγραψε ο David στο Facebook σχολιάζοντας την φωτογραφία.

Στο στέρνο του David υπάρχει πλέον η μορφή του θρυλικό tattoo artist, αποδεικνύοντας πόσο λατρεύει την τέχνη του τατουάζ ο ποδοσφαιριστής...

Στη φωτογραφία, ο Άγγλος άσος κάθεται στην καρέκλα γυμνός από την μέση και πάνω και φορώντας ένα λευκό σκούφο στο κεφάλι, όσο ο ειδικός σχεδιάζει το τατουάζ.

Μεταξύ άλλων, ο ποδοσφαιριστής έχει «χτυπήσει» σε διάφορα σημεία του σώματός του τα ονόματα της συζύγου του και των τριών γιών του, διάφορα tribal σχέδια, μια απεικόνιση του Ιησού εμπνευσμένη από πίνακα του Matthew R. Brooks και ένα σταυρό με έναν άγγελο.

Ο ίδιος έχει δηλώσει «λάτρης της βελόνας», ενώ προ μηνών αστειεύτηκε λέγοντας πως πλέον θα κάνει τατουάζ μόνο στα χέρια και την πλάτη του γιατί η... μαμά του θα τον σκοτώσει αν κάνει αλλού!

Κάτι τέτοια βλέπει η μάνα Beckham και της έρχεται το εγκεφαλικό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top