Σ. Γιόχανσον: στην Τζαμάικα για να… «ξεπεράσει» το διαζύγιο της

Όχι θα κάτσει να σκάσει!

Σ. Γιόχανσον: στην Τζαμάικα για να… «ξεπεράσει» το διαζύγιο της

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον επί δυο χρόνια σύζυγο της Ryan Reynolds, η Σκάρλετ Γιόχανσον είπε να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Τζαμάικα, έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω.


Παρέα με δυο καλές της φίλες, η 26χρονη σταρ εντοπίστηκε από τους φωτογράφους με άκρως καλοκαιρινό look και χαλαρή διάθεση να περπατά στα δρομάκια του νησιού.


Φορώντας μπλε αποκαλυπτικό μπλουζάκι με μαγιό από μέσα και κοντό μπλε σορτσάκι , η Γιόχανσον ήταν πολύ διαφορετική απ΄ ότι την έχουμε γνωρίσει και σίγουρα όχι τόσο εκθαμβωτική. Το πρόσωπο της ήταν αρκετά χλωμό, ενώ το μαλλί της το οποίο κούρεψε πρόσφατα, δεν βοηθούσε και πολύ τα πράγματα.


Στα χέρια κρατούσε ένα περιοδικό, και ετοιμαζόταν μάλλον να ρίξει τις βουτιές της σε κάποια από τις εξωτικές παραλίες της Τζαμάικα, με απαραίτητο αξεσουάρ ένα καπέλο για να μην την χτυπήσει και ο εξωτικός ήλιος!


Καιρός λοιπόν για ανασυγκρότηση και γιατί όχι και λιγάκι αναψυχή για την 26χρονη ηθοποιό, που όπως ανακοίνωσε ο λόγος του διαζυγίου από τον 34χρονο σύζυγο της ήταν η… απόσταση την οποία δεν μπορούσε ν΄αντέξει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top