Ρούλα - Ελένη - Ναταλία: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Το «Big Brother», η ψυχρότητα και οι ξανθιές του πρωινού

Ρούλα - Ελένη - Ναταλία: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Τσακωμένες με το prime time φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού, που δεν λένε να στηρίξουν την Ρούλα Κορομηλά πέρα από τα προβλεπόμενα. Για ακόμα μία φορά, ο «Καφές» ασχολήθηκε επισταμένως με το «Just The Two Of Us», ενώ η παρουσιάστρια του «Μες Την Καλή Χαρά» δήλωσε πως η παρουσίαση του Μεγάλου Αδερφού ακροβατεί μεταξύ ψυχρότητας και γοητείας!

Καλεσμένη στον «Καφέ» της Πέμπτης ήταν η Λυδία Παπαϊωάννου που συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Just». Το τι είπε η Ελένη με την Λυδία δεν περιγράφεται: μέχρι και για... τσουτσούνια μίλησαν παρουσιάστρια και καλεσμένη, ενώ εκτενέστατη ήταν η αναφορά στο σόου τραγουδιού του Mega.

Τι κι αν το «Just» παίζει απέναντι από το live της Ρούλας Κορομηλά; Εκτός από τον παίκτη που αποχωρεί, η Ελένη δεν θέλει να λέει λέξη για το ριάλιτι του Alpha, σε αντίθεση με το σόου τραγουδιού στο οποίο αναφέρεται για δεύτερη φορά. Είναι και τα νούμερα που είναι χαμηλά βλέπεις...

Στην ωραία ατμόσφαιρα μεταξύ ξανθιών έρχεται να προστεθεί και η Ναταλία Γερμανού, που μια δήλωσή της στο περιοδικό «TiVo» κάθε άλλο παρά κολακευτική για την Κορομηλά την λες.

«Η παρουσίασή της στο Big Brother μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί ακροβατεί μεταξύ ψυχρότητας και γοητείας», είπε η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου. Είπε δηλαδή την Ρούλα ολίγον τι... μονοκόμματη ή μας φάνηκε; Πάλι καλά δηλαδή που προηγήθηκε το «μου αρέσει πάρα πολύ»!

Αυτές κι αν είναι σχέσεις κυριών! Μπροστά στις κάμερες φιλοφρονήσεις, φιλάκια και προσκλήσεις για φιλοξενία στην εκπομπή και από στήριξη... μην το συζητάς! Άντε να αρχίσει πάλι το «Greek Idol» μπας και νιώσει η Ρούλα μια ζεστή αγκαλιά από τις συναδέλφους της...

Δείτε την τσουτσουνοκουβέντα Ελένης - Λυδίας στον «Καφέ» της Πέμπτης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top