Βίσση προς Μενεγάκη: «αγάπη είναι ν´ αγαπάς την αλήθεια του άλλου»

Η αφιέρωση του Χατζηνικολάου στην γυναίκα του

Βίσση προς Μενεγάκη: «αγάπη είναι ν´ αγαπάς την αλήθεια του άλλου»

Μαθήματα... αγάπης παρέδωσε η Άννα Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη, που συνδέθηκε με την τραγουδίστρια την ώρα που έδινε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου! Η Άννα όρισε ως αγάπη το να αγαπάς την αλήθεια του άλλου, η Ελένη απέφυγε να... απαντήσει, ενώ ο Νίκος φρόντισε να αφιερώσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Η σύνδεση με τον σταθμό «Real Fm» άρχισε με ένα από τα καινούργια τραγούδια της Άννας, το «Προτεραιότητα», που λέει στο ρεφρέν: «παράτησε τα όλα και έλα να με βρείς, σε θέλω τώρω τώρα τώρα μην αργείς, κάνε μία υπέρβαση αν θες να βρεις την ταυτότητα σου...».

«Ελένη ελπίζω να υπάρχει κάποιος που να στο τραγουδάει αυτό τον καιρό», είπε ο Χατζηνικολάου και, μέσα στο νάζι και το γελάκι, η παρουσιάστρια του απάντησε: «θα σε μαλώσω έτσι; Μην ξεχνάμε, εσύ είσαι ο δημοσιογράφος και εγώ η παρουσιάστρια, μην αλλάζουμε τους ρόλους».

«Τι είναι αγάπη Άννα;», ρώτησε η οικοδέσποινα του «Καφέ» για να πάρει την απάντηση: «Θα μπορούσα να πω ότι αγάπη είναι όλα αυτά που λέω στο τραγούδι μου, όμως, θα κατηγορηθώ ότι το υποστηρίζω. Αγάπη είναι να ερωτευθείς από την πρώτη στιγμή έναν άνθρωπο και να καταλάβεις ότι μπορείς να καταλάβεις ότι μπορείς να μείνεις για πάντα μαζί του και με το πέρασμα του χρόνου να τον αγαπήσεις πραγματικά... αγάπη είναι να αγαπάς την αλήθεια του άλλου».

Ευκαιρία βρήκε ο Νίκος Χατζηνικολάου να ρωτήσει την Ελένη για το τι ορίζει εκείνη ως αγάπη... «Νίκο, δεν μου παίρνεις συνέντευξη εμένα! Τα αθώα τα δικά σου τα ξέρουμε, άστα για τους πολιτικούς και άσε μας εμάς», είπε η παρουσιάστρια.

Κάπου εκεί η Ελένη ζήτησε από την Άννα να αφιερώσει ένα τραγούδι στον Νίκο Χατζηνικολάου και την σύζυγό του. «Εγώ λέω να αφιερώσω εγώ ένα τραγούδι στην Κρίστι», απάντησε ο δημοσιογράφος και αφιέρωσε στην γυναίκα του το «Όαση», ένα από τα καινούργια κομμάτια της τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσουν αύριο με την «Real News».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top