Οι «Spicy» ευχές γνωστών καλλιτεχνών

Τι ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη;

Οι «Spicy» ευχές γνωστών καλλιτεχνών

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Φοίβος μαζί με τους καλλιτέχνες της «Spicy», στέλνουν τις ευχές τους, αποκαλύπτουν τι δώρο θέλουν να τους φέρει ο Άη -Βασίλης, ποια είναι η αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη γεύση και μυρωδιά, αλλά και που και με ποιους θα περάσουν τις φετινές γιορτές.


Η Έλλη Κοκκίνου που τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει στο «Fix» στη Θεσσαλονίκη, το μόνο δώρο που ζητά από τον Άη-Βασίλη είναι η υγεία και η ευτυχία του παιδιού της, ενώ αυτό που της έχει μείνει από τα παλιά είναι το Zermatt της Ελβετίας όπου είχε πάει με τη μητέρα της,έμεναν σε σαλέ, και όλη την ημέρα έκαναν παγοδρομίες, έτρωγαν κάστανα και έπιναν ζεστή σοκολάτα.


Έχοντας ως αγαπημένη «χριστουγεννιάτικη» ανάμνηση τις πρώτες του γιορτές ως πατέρας με τις δυο κορούλες του Αγάπη και Σήλια, ο Θάνος Πετρέλης εύχεται «υγεία σε όλο τον κόσμο» και ζητά από τον Άγιο Βασίλη υγεία για εκείνον και την οικογένεια του. Φέτος πάντως οι γιορτές θα τον βρουν σε κάποια πίστα καθώς «συζητάω κάτι» όπως λέει.


Ο Νίνο που τα Χριστούγεννα θα τραγουδά στο «Fever», εύχεται «αγάπη», ενώ αν μπορούσε ο Άγιος Βασίλης να του πραγματοποιήσει μια ευχή, αυτή θα ήταν «να ξαναδώ για λίγο ανθρώπους που έχω χάσει».


«Να βάλει μυαλό η Μέρκελ» εύχεται ο Πάνος Καλλίδης, που θυμάται το αγαπημένο του Πρωτοχρονιάτικο δώρο, όταν δέχτηκε το πρώτο του μικρόφωνο, στα 14 του. Οι γιορτές, θα τον βρουν πάντως με φίλους του και στο «VOX».


OΙωακείμ Φωκάς, εύχεται «να βρεθεί το φάρμακο για τον καρκίνο», και να είναι καλά οι αγαπημένοι του. Αγαπημένη του «χριστουγεννιάτικη εικόνα» είναι η γιαγιά του να διηγείται ιστορίες με καλικάντζαρους μπροστά από το τζάκι, ενώ φέτος θα τραγουδά στο «Fix».


Στη δουλειά θα βρουν τα Χριστούγεννα και την Ελισάβετ Σπανού, η οποία θα τραγουδά στο «VΟΧ», αλλά θα κρατά μέσα της την αγαπημένη της παιδική ανάμνηση όταν πριν από χρόνια «ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι στο χωριό, έξω έκανε πολύ κρύο και παίζαμε επιτραπέζια περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη».


Η Στέλλα Καλλή, εύχεται να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπά, ενώ αυτό που θυμάται από τα παιδικά της χρόνια είναι το χαστούκι που έφαγε από τη γιαγιά της επειδή της μπέρδεψε τη ζάχαρη και το αλεύρι την ώρα που ζύμωνε. Φέτος πάντως, θα τραγουδά ��το «Fever».


Όσο για τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Φοίβο;Δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα τα υπέροχα περσινά Χριστούγεννα που ήταν τα πρώτα μαζί με τα παιδιά του Ηλέκτρα και Έκτορα.


Πηγή: Down-Town

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top