Λέχου: Δ��ν ενδιαφέρει κανέναν εάν θα παντρευτώ

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα της

Λέχου: Δεν ενδιαφέρει κανέναν εάν θα παντρευτώ

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι της Κατερίνας Λέχου και του Αλέξανδρου Σταύρου, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ο Θάνατος και η Κόρη», στην οποία οι δυο ηθοποιοί κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Λαμπερή αλλά και αγχωμένη, όπως είναι σε κάθε θεατρική πρεμιέρα, η Κατερίνα Λέχου έδειξε πολύ προσγειωμένη. «Κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και τα άλλα ή θα έρθουν ή όχι», είπε η ηθοποιός . Έδειξε να δυσανασχετεί που την ρωτούν εάν και πότε θα παντρευτεί.

«Δεν ενδιαφέρει κανέναν σε αυτή τη χώρα αν θα παντρευτώ η όχι. Η ερώτηση είναι άτοπη. Πήγαινετε ρωτήστε έξω “σας ενδιαφέρει αν θα παντρευτεί η Λέχου;" Θα σας πουν όχι δε μ΄ ενδιαφέρει», είπε στους δημοσιογράφους.

Στην πρεμιέρα ήταν και η εγκυμονούσα σύζυγος του Αλέξανδρου Σταύρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της. «Δε θέλω να μιλάω. Είμαι προληπτική», είπε.

Στην επίσημη πρώτη βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα με την μητέρα της, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, η Ναταλία Δραγούμη και η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία αποκάλυψε ότι την «ταλαιπωρεί το άγχος της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top