Σάλος: διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες γνωστής τραγουδίστριας

Ποιά σταρ τρέχει και... δεν φτάνει;

Σάλος: διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες γνωστής τραγουδίστριας

Τον γύρο του κόσμου κάνουν γυμνές φωτογραφίες της Christina Aguilera, που διέρρευσαν στον Ίντερνετ παρά το ότι τις είχε για προσωπική χρήση! Η ίδια υποστηρίζει πως έπεσε θύμα χάκερ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά.

Η 28χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με σέξι εσώρουχα, διακοσμητικά στο στήθος και κοσμήματα, καθισμένη σε μια διάφανη καρέκλα, ενώ σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζεται με μακριά λευκή αποκαλυπτική δημιουργία!

«Οι φωτογραφίες διέρρευσαν μετά από επίθεση χάκερ στον υπολογιστή του στυλίστα της Christina. Τραβήχτηκαν στο σπίτι της και ήταν αυστηρά ιδιωτικές», σχολίασε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σταρ να κινηθεί δικαστικά.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η τραγουδίστρια βρήκε έναν τρόπο να... ανεβάσει τις πεσμένες μετοχές της, προκαλώντας ντόρο γύρω από το όνομά της!

Αν η τραγουδίστρια έπεσε θύμα χάκερ ή η ίδια έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ρουχαλάκια της μόνο εκείνη το γνωρίζει. Στο μεταξύ, το οφθαλμόλουτρο απανταχού της γης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top