Ποια μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν γνωρίζει τη Μιμή Ντενίση;

«Δεν τη γνωρίζω, δεν έχω γνώμη»

Το βλέμμα της Νόνικα Γαληνέα όταν ακούει το όνομα της Μιμής Ντενίση φέρνει λίγο με αυτό του ταύρου, όταν βλέπει το κόκκινο πανί.

Η πρωταγωνίστρια ρωτήθηκε σε θεατρική πρεμιέρα, εάν θέλει να σχολιάσει μια δήλωση της συνάδελφου της Μιμής και έπαθε την πρώτη αμνησία. «Δεν τη γνωρίζω, δεν έχω γνώμη», απάντησε και έσκασε και ένα χαμόγελο που γλύκα δεν έσταζε.

Σε επόμενη θεατρική πρεμιέρα, αυτή του Άλκη Κούρκουλου η Νόνικα Γαληνέα είχε κέφια. Απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων περί… έρωτα και άλλων δαιμονίων αλλά όταν ήρθε η κουβέντα στη Ντενίση, έπαθε τη δεύτερη αμνησία. «Δεν έχω ιδέα γιατί μιλάτε. Να πούμε κάτι άλλο;», απάντησε με ύφος αθώο και μπλαζέ.

Η κόντρα των δυο ηθοποιών δεν είναι πρόσφατη. Φήμες θέλουν να ξεκινάει από την… αποκαθήλωση μιας φωτογραφίας.

Το θέατρο Ιλίσια άνηκε παλαιότερα στην Νόνικα Γαληνέα. Την είσοδο του κοσμούσε μια φωτογραφία της πρωταγωνίστριας, για την οποία ήταν πολύ χαρούμενη.

Όταν το θέατρο πέρασε στα χέρια της Μιμής Ντενίση, σύμφωνα με τις φήμες, το πρώτο που έκανε ήταν να εξαφανίσει την φωτογραφία της Γαληνέα και στη θέση της να βάλει μια δικιά της.

Το έμαθε η Νόνικα, έγινε τούρμπο και… έπαθε αμνησία, μόνο σε ότι αφορά το όνομα της Μιμής Ντενίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top