Βαλτινός: «Το θέατρο μου έμαθε τη ζωή»

«Ήταν η λύτρωσή μου»

Βαλτινός: «Το θέατρο μου έμαθε τη ζωή»

«Το θέατρο μου έμαθε τη ζωή. Με μόρφωσε και με διαμόρφωσε», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στο κλασσικό έργο «Ψηλά από τη γέφυρα», αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη, πως όταν ήταν μικρός έδινε τρία αυγά για να πάρει ένα εισιτήριο και να μπει στον κινηματογράφο. «Γύριζαν τότε με τα φορτηγά στην επαρχία, έστηναν την κινηματογραφική μηχανή σε ένα οικόπεδο, έβαζαν και ένα σεντόνι που το έπαιρνε ο αέρας και βλέπαμε το έργο. Πολύς κόσμος δεν είχε χρήματα και έδινε αυγά, τα οποία έπαιρναν και προφανώς τα πουλούσαν ίσως στην Αθήνα», είπε ο πρωταγωνιστής.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, όταν η Ελένη τον θαύμασε για τη φωνή του, ξεκαθάρισε ότι του αρέσει το τραγούδι αλλά στόχος του είναι να τραγουδά στο θέατρο. «Τραγουδούσαν πάντα στις παρέες αλλά μου άρεσε να απαγγέλω, να παίζω. Το τραγούδι είναι το χόμπι μου και δεν σταμάτησα να τραγουδάω», είπε.

«Στο θέατρο γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου, όταν ήρθε να μου πάρει συνέντευξη», είπε ο ηθοποιός ενώ η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε πώς και δεν παντρεύτηκε με ηθοποιό. «Το να κάνεις το ίδιο επάγγελμα δεν είναι πάντα καλό. Είναι προτιμότερο να πεις ότι ο άνθρωπος που επιλέγω για να τον έχω σε όλη μου τη ζωή θα ήθελα να είναι από άλλο χώρο», απάντησε.

«Το θέατρο για μένα ήταν λύτρωση. Ότι καλύτερο μου είχε συμβεί. Μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός, διευκρίνισε όμως ότι τα παιδιά του δεν θα ήθελε να γίνουν ηθοποιοί καθώς θα ήταν άδικη η σύγκριση με τον πατέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top