Ο «Πρόεδρος» της Σπιναλόγκα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

«Στα γυρίσματα ήμουν μετέωρος στο πουθενά»

Ο «Πρόεδρος» της Σπιναλόγκα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

Ο Θεόδωρος Κατσιφάδος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Πέτρο Κοντομάρη στο «Νησί», μίλησε για το ρόλο του, την ευθύνη που ένιωσε όταν τον ανέλαβε, τις δυσκολίες των γυρισμάτων, τι τον ενόχλησε, αλλά και τι είναι αυτό που του έμεινε από όλη αυτή την εκπληκτική εμπειρία.


«Χαίρομαι που είμαι ένα κομμάτι της δουλειάς για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα, αλλά με το που ανέλαβα τον ρόλο του Πέτρου Κοντομάρη, ένιωσα μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι εύκολο να ενημερώσεις τον κόσμο για μια κατάρα όπως ήταν η λέπρα», λέει ο γνωστός ηθοποιός.


Ο «Πρόεδρος» της Σπιναλόγκα, μίλησε και για τα ανέκδοτα τα οποία έχουν κυκλοφορήσει για τους λεπρούς, από τα οποία όπως είπε, ενοχλήθηκε πολύ: «Μια εφημερίδα είχε ανέκδοτα για λεπρούς και ειλικρινά σοκαρίστηκα. Δεν μπορείς να μιλάς για μια αναπηρία. Είναι ασύλληπτο να κάνεις χιούμορ μ΄αυτό».


Ωστόσο, παρά το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που παρακολουθούμε όλοι στους δέκτες μας, τα γυρίσματα ήταν πολύ δύσκολα: « ήμουν 8 μήνες πάνω στη Σπιναλόγκα για γυρίσματα και με δυσκολίες, λόγω του καιρού, της θάλασσας και της βροχής». Από τις πιο δύσκολες στιγμές , ήταν τα γυρίσματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς εκτός από τα χειμωνιάτικα ρούχα που φορούσε για τις ανάγκες του ρόλου, «φορούσα επίσης φακούς τύφλωσης και πραγματικά δεν έβλεπα τίποτα. Ήμουν 12 ώρες με τους φακούς, και μετέωρος στο πουθενά».


Όσο για το τι θα του μείνει αξέχαστο; εκτός από την φιλοξενία των κατοίκων της Κρήτης «οι συναντήσεις μου με το Μανώλη Φουντουλάκη, που πήγαινα για πολλές ώρες στο σπίτι του στην Πάνω Ελούντα και τα λέγαμε είναι ο απόηχος που θα μείνει. Δυστυχώς «έφυγε» το Μάιο, και δεν πρόλαβε να δει τίποτα».


Δείτε την συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού στη Χριστίνα Λαμπίρη και στην εκπομπή «Super Star»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top