Reality show με πρωταγωνίστρια την Άνιστον;

Θα καταγράφουν καρέ-καρέ την προσωπική της ζωή

Reality show με πρωταγωνίστρια την Άνιστον;

Toακούσαμε και αυτό! Κρατηθείτε από τη χειρολαβή, πάρτε βαθιά ανάσα και πάμε. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν να βλέπαμε ένα reality show με πρωταγωνίστρια την Jennifer Aniston; Μάλιστα να μπορούσαμε να παρακολουθούμε καρέ-καρέ την καθημερινή ζωή της σταρ του Χόλυγουντ!

Σκεφτείτε την τηλεθέαση που θα σημείωνε και τα έσοδα που θα είχε το κανάλι που θα το πρόβαλε. Η περιζήτητη εργένισσα δέχθηκε πρόταση, να πρωταγωνιστήσει στο δικό της reality show την καινούρια σεζόν και να αφήσει τους τηλεθεατές να κοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα τη ζωή της.

«Η Άνιστον, είναι ένας άνθρωπος που κρατάει μακριά από τα φλας την ιδιωτική του ζωή. Θα είναι λοιπόν απίστευτο αν συμφωνήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Όλοι θα ήθελαν να μάθουν πως είναι η πραγματική Jennifer στην καθημερινή της ζωή, τι τρώει στ' αλήθεια και τι συμβαίνει με την ερωτική της ζωή», ανέφερε πηγή από το κανάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έχουν πάρει οριστική απάντηση από την ηθοποιό. «Οι παραγωγοί, που είναι επαγγελματίες στα reality, θέλουν απεγνωσμένα να δουλέψουν μαζί της. Η Jennifer σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση», προσθέτουν.

Πολλοί πάντως είνια εκείνοι που άρχισαν τις...κακίες λέγοντας οτι η Άνιστον θα δεχόταν οποιαδήποτε πρόταση μόνο αν ήξερε οτι θα... μπει στο μάτι της Αντζελίνας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top