Shakira: φιλιέται με τον αγαπημένο της αλλά… βαριέται!

Γιατί τέτοια μούτρα;

Shakira: φιλιέται με τον αγαπημένο της αλλά… βαριέται!

Μια εικόνα ισοδυναμεί με 1.000 λέξεις και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Shakira με τον εδώ και εννέα χρόνια αγαπημένο της Antonio De La Rua.

Η διάσημη για το λίκνισμα των γοφών της τραγουδίστρια, δεν φαίνεται να απολαμβάνει και πολύ την συντροφιά του αγαπημένου της, καθώς ο φωτογραφικός φακός την «πιάνει» συνεχώς μες τα μούτρα, άλλοτε να χασμουριέται, και άλλοτε απλά να… βαριέται!

Το ��ευγάρι που βρέθηκε πρόσφατα στην Ισπανία για δουλειές, εκμεταλλεύτηκε την «ευκαιρία» και βόλταρε στους δρόμους της πόλης. Φορώντας casual ρούχα, ζεστά παλτό και αθλητικά παπούτσια. Κάποια στιγμή μάλιστα, σταμάτησαν για να φιληθούν. Ωστόσο δεν θα το λέγαμε και πολύ ρομαντικό ενσταντανέ αυτό, μιας και η Shakira μάλλον δεν ήταν και σε πολύ καλή διάθεση.

Ψυχρή, απόμακρη και κατσουφιασμένη, η διάσημη τραγουδίστρια απέφυγε εντέχνως το φιλί του αγαπημένου της, γυρίζοντας επιδεικτικά μάγουλο! Σε αντίθεση με την «παγοκολόνα» Shakira, ο Antonio ήταν πολύ τρυφερός, γλυκός και περιποιητικός μαζί της, καθώς καθ΄όλη τη διάρκεια της βόλτας τουςτην φρόντιζε και την κοιτούσε όλο λατρεία.

Όπως και να΄χει πάντως, οι παραπάνω φωτογραφίες έρχονται να συμπληρώσουν μια σειρά από δημοσιεύματα που μιλάνε για πολλά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Το μέλλον θα δείξει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top