Καραφώτης-Καπουτζίδης: Νέα κόντρα στην σοουμπιζ

Τί είπε ο τραγουδιστής για τον παρουσιαστή;

Καραφώτης-Καπουτζίδης: Νέα κόντρα στην σοουμπιζ

«Δεν στενοχωρήθηκα που τελείωσε το Just the two of us. Θα μπορούσε να μην έχει τελειώσει και τόσο νωρίς, να μην έχω φύγει δηλαδή τόσο νωρίς με την Ελένη Φιλίνη που ήμουν ζευγάρι, αλλά πέρασα πάρα πολύ ωραία», δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το παρομοίασα με έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Σα να σε καλεί κάποιος να παίξεις σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου και ξαφνικά στο τρίτο λεπτό να σου δίνει μία κλωτσιά και να σε πετάει έξω. Εσύ του λές: Γιατί ρε φίλε; Δεν με φώναξες εδώ πέρα να παίξουμε μπάλα; Τι συνέβη δηλα��ή;»

Ο τραγουδιστής που έριξε ΤΑ καρφιά προς τον Γιώργο Καπουτζίδη με αυτά του τα λεγόμενα, απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την αντίδραση της Ελένης Φιλίνη και τα όσα είπε περί στημένου σόου. «Δε νομίζω να της είπαν ψέματα οι δικοί της άνθρωποι. Την πιστεύω δηλαδή ότι λέει αλήθεια. Είπα άλλωστε ότι η Ελένη έχει μεγαλύτερο σόϊ και γι’αυτό την ψήφισαν. Η Ελένη στενοχωρήθηκε. Εγώ όχι, αλλά δεν είμαστε το ίδιο. Εκείνη είναι πολλά χρόνια στον χώρο της σοουμπιζ. Κι εγώ μετά από 30 χρόνια, εάν συμμετείχα σε ένα τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι παίζει και ποδόσφαιρο. «Απ’ ό,τι λένε είμαι αρκετά καλός δεν είμαι ο Μέσι, γιατί έχω λίγο την μέση μου… αλλά παίζω σχετικά καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top