Φαίη Σκορδά: «φοβάμαι να μιλάω για την εγκυμοσύνη μου»

Η επιθυμία της παρουσιάστριας και... τα κιλά του Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: «φοβάμαι να μιλάω για την εγκυμοσύνη μου»

Όλο εγκυμοσύνες και παιδιά ήταν η σημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά... Μετά την παρουσίαση θέματος με τις πρώτες αγορές μετά τα γεννητούρια, ήρθε η συνέντευξη με την Σίσσυ Χρηστίδου που ασχολήθηκε κυρίως με... το παιδί!

Αφορμή βρήκε η παρουσιάστρια να μας ενημερώσει ότι θέλει πολλά παιδιά, αλλά και να αποκαλύψει ότι δεν θέλει να μιλά για την εγκυμοσύνη της (ε, έμμεσα πλην σαφέστατα όλο και κάτι... βρεφικό ακούγεται στο «Πρωινό Μου»).

«Εγώ είμαι λίγο συντηρητική σε αυτό, είμαι λίγο φοβητσιάρα», είπε η Φαίη και πρόσθεσε πως θέλει πολλά παιδιά γιατί έτσι έχει μεγαλώσει.

«Δεν μπορώ να λέω το τι θέλω και πόσα θέλω γιατί φοβάμαι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα και η ζωή. Αυτό που λέω εγώ είναι υγιές να είναι και ό,τι να είναι και όσα να είναι», πρόσθεσε.

Κάπου εκεί πετάχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας για να μας πει ότι περνάει πάρα πολύ ωραία την εγκυμοσύνη της Φαίης! «Στράβωσε» με αυτή την ατάκα η σύζυγος - παρουσιάστρια, που ζήτησε να αλλάξουν κουβέντα και να περάσουν στα τηλεοπτικά. «Α, δεν σε συμφέρει ε;», την ρώτησε ο Λιάγκας και το βλέμμα της είπε όλα όσα έκρυψε η στιγμιαία σιωπή της...

Νωρίτερα, το ζεύγος ασχολήθηκε εκτενώς με το τι πρέπει να ψωνίσει ένα ζευγάρι λίγο πριν την γέννα, ενώ ο Λιάγκας δεν παρέλειψε να ρωτήσει την Σίσσυ Χρηστίδου αν ο Θοδωρής Μαραντίνης πάχυνε όσο εκείνη ήταν έγκυος, αλλά και να μας ενημερώσει πως ο ίδιος έχει πάρει 7 κιλά!

Άλλη έχει τις λιγούρες και τρώει, άλλος βάζει τα κιλά δηλαδή...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top