Οι ερωτικοί μύθοι του 2011 από τον Lagerfeld

Γυμνά αγόρια και κορίτσια ποζάρουν ως θεοί του Ολύμπου

Οι ερωτικοί μύθοι του 2011 από τον Lagerfeld

Εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία είναι το ημερολόγιο της Pirelli για το 2011 που δημιουργήθηκε από τον CarlLagerfeldκαι αποκαλύφθηκε στη Μόσχα! Για πρώτη φορά, στο ημερολόγιο ποζάρουν και άνδρες μοντέλα, που μαζί με τις σέξι καλλονές δημιουργούν τους ερωτικούς μύθους της χρονιάς που έρχεται.

Τα 21 μοντέλα φωτογραφήθηκαν ως θεοί των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων σε 24 διαφορετικές θεματικές ενότητες. Κράνη, πλανοπλίες και τόξα επιστρατεύτηκαν για να «μεταμορφώσουν» τα γυμνά αγόρια και κορίτσια που κοσμούν τις σελίδες του ημερολογίου.

Μεταξύ άλλων, η Daria Werbowy ποζάρει σαν την Άρτεμις, ο Baptiste Giabiconi παριστάνει τον Άδωνι με στεφάνι δάφνης και ένα μεταλλικό κέλυφος στο επίμαχο σημείο, η Iris Strubegger φωτογραφίζεται ως Αθηνά και η Elisa Sednaoui με στεφάνι από λουλούδια.

Εκτός από τα καλογραμμωμένα κορμιά και τις τέλειες αναλογίες των μοντέλων, την παράσταση κλέβει η Julianne Moore στον ρόλο της Ήρας και, παρά το ότι πλησιάζει τα 50, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις νεότερές της...

«Είμαι ο Όμηρος της εικόνας! Κάνω με την φωτογραφική μηχανή ό,τι έκανε ο Όμηρος με την πένα του», δήλωσε ο Lagerfeld κατά την παρουσίαση του ημερολογίου στο θέατρο Στανισλάφσκι της Μόσχας και αποκάλυψε ότι μικρός διάβαζε την Ιλιάδα.

Οι 36 φωτογραφίες των 16 κοριτσιών και των 5 αγοριών τραβήχτηκαν στο στούντιο του οίκου Chanel στο Παρίσι, ενώ οι πρωταγωνιστές δήλωσαν πως δεν πρόκειται για ένα ημερολόγιο αλλά για έργο τέχνης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top