Χριστίνα Μπόμπα: Τα διδυμάκια, το νέο σπίτι και η διαχείριση του άγχους

«Οι μικρές είναι έρωτας»

Λίγο χρόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να περάσει η Χριστίνα Μπόμπα. Έκανε λοιπόν ένα μικρό Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Χριστίνα Μπόμπα για τα κιλά της: «Έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη»

Φυσικά, μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν για την ανακαίνιση του νέου τους σπιτιού που όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2024 και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να κάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι τις ημέρες των γιορτών.

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε την υπό κατασκευή μεζονέτα της

Αυτό θα είναι το πρώτο που θα κάνουν με τα διδυμάκια τους Σάκης και Χριστίνα και όπως είπε η ίδια: «Αχ είναι έρωτας! Μιλάνε, τραγουδάνε, σκαρφαλώνουν! Η καλυτερότερη ηλικία! Τώρα βέβαια κοιμούνται».


Η καθημερινότητά της είναι απαιτητική καθώς προσπαθεί να τα προλάβει όλα. «Με δυσκολεύει το πως θα πολλαπλασιαστώ για να τα προλάβω όλα! Οικογένεια, την εταιρεία μου, τις δουλειές μου, τα του σπιτιού, ανακαινίσεις, γυμναστικές, τον εαυτό μου, τους φίλους μου… Αχ ατέλειωτη η λίστα μαμάδες! Αλλά λίγα λίγα και όλα γίνονται! Συνήθως κάτι μένει πάντα πίσω, αλλά δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι!»


Η ίδια είναι ψύχραιμη και δεν πανικοβάλλεται προσπαθώντας να διαχειριστεί το άγχος της. «Ευτυχώς είμαι ψύχραιμος άνθρωπος και δεν πανικοβάλλομαι! Όταν έχω, όμως, πολύ άγχος προσπαθώ να ξεσπάω, να ξεκουράζομαι και πάνω απ’ όλα να μιλάω. Στον Σάκη, στους δικούς μου, στους φίλους μου, στον ψυχαναλυτή μου (που τώρα δεν πάω, αλλά στο παρελθόν με έχει βοηθήσει πολύ). Και πάντα σκέφτομαι, ότι αν σε πέντε χρόνια αυτό δεν θα έχει σημασία, δε χρειάζεται άγχος!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top