Δείτε την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!

Είναι νέα, ωραία και τα΄χει με τον Ρονάλντο. Ποια είναι;

Δείτε την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!
Irina Shayk: αυτή είναι η απάντηση. Η 24χρονη Ρωσίδα καλλονή εκτός από σύντροφος του Ronaldo και παγκοσμίου φήμης μοντέλο, ανακηρύχθηκε και ως η πιο σέξι γυναίκα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, από το ισπανικό περιοδικό «DT».

Παρόλο που που η σχέση της με τον άσσο της Real έχει γίνει ευρέως γνωστή τον τελευταίο χρόνο, η Irina έχει καταφέρει να απασχολήσει τα ΜΜΕ με την σέξι της εμφάνιση και τα «καυτά» της προσόντα που όπως και να΄χει δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.


Έτσι για να «τιμήσει» το περιοδικό για την διάκριση που της έκανε, η Irina χάρισε στους αναγνώστες του μια απίστευτα σέξι φωτογράφηση, αποδεικνύοντας ότι δικαιωματικά και «με το σπαθί» της κατέκτησε τον τίτλο!


Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Irina γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1986,έκανε το ντεμπούτο της μέσα από το περιοδικό «Sports Illustrated», ενώ έκτοτε ποζάρει για λογαριασμό των μεγαλύτερων σχεδιαστών στον κόσμο. Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που την έχουμε δει να διαφημίζει γυναικεία εσώρουχα για μεγάλες εταιρίε��…


Απολαύστε τη σέξι της φωτογράφηση…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top