Νεαρό μοντέλο στην αγκαλιά προπονητή

Τι εξομολογείται για τη σχέση τους

Νεαρό μοντέλο στην αγκαλιά προπονητή

Η 29χρονη Όρσι είναι μοντέλο από την Ουγγαρία, έκανε όμως καριέρα στην Πορτογαλία, όπου και παρουσίαζε εκπομπή στην τηλεόραση. Εκεί γνώρισε τον Κίκε, όταν ο Ισπανός ήταν προπονητής της Μπενφίκα.

Αρχικά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και δεν κρύβουν τον έρωτα τους, ενώ η εντυπωσιακή Όρσι δηλώνει ευτυχισμένη στο πλευρό του 45χρονου Κίκε.

Όσοι γνωρίζουν καλά την 29χρονη καλλονή από την Ουγγαρία λένε ότι μέσα από τη σχέση της με τον Κίκε Σάντεζ Φλόρες, η Όρσι ξαναβρήκε το χαμόγελό της. Κάτι που είχε χαθεί από τη ζωή της μετά τον τραγικό χαμό του αδελφού της, του ποδοσφαιριστή της Μπενφικά Miklos Feher, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το 2004.

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία γάμου, η Όρσι ωστόσο, μάλλον το θεωρεί σίγουρο. «Πιστεύω ναι, ο γάμος είναι ο εορτασμός του έρωτα, άρα πιστεύω ότι θα παντρευτούμε» είπε σε συνέντευξή της.

Και προσθέτει: «Είμαι καλά. Είμαστε μαζί, ζούμε μαζί» δηλώνει η Όρσι, η οποία γνωρίζει ότι ο σύντροφός της αρέσει στις γυναίκες, ωστόσο δεν ανησυχεί, αφού τα προσόντα που διαθέτει της δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top