Βίσση: «ο κόσμος έχει λάθος εντύπωση για μένα»

Ο Gaultier, η φωτογράφηση και το ντοκιμαντέρ με τη ζωή της

Βίσση: «ο κόσμος έχει λάθος εντύπωση για μένα»
Επίσκεψη στον πολύ καλό της φίλο Jean Paul Gaultier έκανε η Άννα Βίσση. Η ελληνίδα σταρ, φωτογραφήθηκε μαζί του για τα ρούχα της νέας του collection, ενώ παρακολούθησε και την άκρως ανατρεπτική επίδειξη μόδας την οποία παρουσίασε ο κορυφαίος σχεδιαστής στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
«Μόλις έφτασα από Παρίσι! Ήταν τέλεια να δω τον αγαπημένο μου φίλο jean Paul Gaultier και τη�� απίστευτη δουλειά του», έγραψε στα αγγλικά στο Twitter της, ενώ μίλησε αποκλειστικά στο Star και για την φωτογράφηση που έκανε με το «κακό παιδί» της μόδας: «Ήταν μια καταπληκτική φωτογράφηση. Το έκανα για τη φιλία που έχω με τον Jean Paul Gaultier γιατί εγώ δεν είμαι μοντέλο».

Εκτός από την εμπειρία της στο Παρίσι, μίλησε και για concept του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της: «Είναι ντοκιμαντέρ χωρίς να έχει την αποστασιοποίηση που έχει ένα ντοκιμαντέρ. Θα ήθελα ο κόσμος να το δει, γιατί πιστεύω ότι έχουν τη λάθος εντύπωση για μένα».
Εκτός πάντως από την επίσκεψη στον Jean Paul Gaultier, η Άννα Βίσση επωφελήθηκε της ευκαιρίας και γύρισε το video clip για το νέο της τραγούδι «Δεν θα υπάρξει άλλο».

Δίπλα της όπως πάντα, η Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτης Χριστίνα Κρόκος, που εκτός από το ντοκιμαντέρ, θα έχει να μοντάρει και το νέο video clip της Άννας Βίσση.

Πρώτη ανάρτηση: 28/11/2011 18:45

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top