Γνωστός ηθοποιός βιντεοσκόπησε τη στιγμή που έκανε σεξ

Ποιός είναι ο… ατακτούλης;

Γνωστός ηθοποιός βιντεοσκόπησε τη στιγμή που έκανε σεξ
Ο James Franco και το έκανε και το είπε! Ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς και φετινός παρουσιαστής των Όσκαρ μαζί με την Anne Hathaway, παραδέχτηκε ότι όχι μόνο έχει βιντεοσκοπήσει την στιγμή που έκανε σεξ με τη σύντροφο του, αλλά μετά απ΄αυτό άρχισε να σέβεται και τους πορνοστάρ, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του… επαγγέλματος!

«Θυμάμαι ότι ήμουν 19 ετών όταν το έξανα και μετά έκατσα να δω την ταινία. Συνειδητοποίησα ότι φαινόταν απαίσιο αυτό που έβλεπα. Μετά απ΄ αυτό, είδα με σεβασμό τους ανθρώπους που γυρίζουν ταινίες πορνό, γιατί δεν το κάνουν απλά, αλλά ξέρουν κιόλας να το πουλάνε» είπε ο 32χρονος ηθοποιός που όπως όλα δείχνουν, απογοητεύτηκε εκ του… αποτελέσματος!

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι όποιος έχει γυρίσει παρόμοια ταινία ξέρει καλά ότι αυτό που φαίνεται καλό, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο καλό».

Το ακόμα πιο «πικάντικο» της υπόθεσης είναι ότι αυτή την αποκάλυψη δεν την έκανε σε κάποιο γυναικείο ή αντρικό περιοδικό, αλλά σε συνέντευξη που έδινε για τις πιθανές υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ!

Έτσι λοιπόν όπως συζητούσαν για τις ερωτικές σκηνές στις ταινίες, του ήρθε η «φλασιά» του Franco και αποφάσισε να μιλήσει για την δική του… ερασιτεχνική εμπειρία στο θέμα!

*Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο James Franco μιλά τόσο ανοιχτά για την προσωπική του ζωή. Παρόλο που έχει σχέση από το 2006 με την ηθοποιό Anna O΄Reilly, πέρυσι είχε ασύστολα αποκαλύψει ότι αυνανίζεται τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα, γιατί «Περνάω αρκετό χρόνο μόνος μου, ειδικά όταν ταξιδεύω για δουλειά .Έχω ζήσει στα ξενοδοχεία μεγάλο μέρος της ζωής μου. Έτσι, όταν είμαι μόνος μου, αυνανίζομαι πολύ. Δεν ξέρω γιατί».

Ατακτούλης ο Franco…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top