Αντί για τους Black Eyed Peas βγήκαν... ολογράμματα!

Το πρωτοποριακό σόου του συγκροτήματος στις Κάννες

 Αντί για τους Black Eyed Peas βγήκαν... ολογράμματα!

Τις δυνατότητες της τεχνολογίας επιστράτευσαν οι Black Eyed Peas για να καλύψουν τις απουσίες δύο μελών τους από τα γαλλικά μουσικά βραβεία. Άφωνο έμεινε το κοινό όταν στο τέλος του τραγουδιού κατάλαβε πως η Fergie και ο Taboo ήταν... ολογράμματα!

Το συγκρότημα κατέκτησε το βραβείο για τις καλύτερες συναυλίες, αφήνοντας πίσω του την Lady Gaga. Έλα όμως που δεν μπορούσαν να είναι και τα 4 μέλη του παρόντες στις Κάννες...

Αρχικά, ανέβηκαν στην σκηνή ο will.i.am και ο apl.de.ap, που άρχισαν να τραγουδούν. Ξαφνικά και από το πουθενά, εμφανίστηκαν η Fergie και ο Taboo, κάνοντας το κοινό να παραληρεί! Χαμπάρι δεν πήραν σου λέει...

Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας φορούσε ένα μπλε αστραφτερό μίνι φόρεμα και έδωσε «ρέστα» δίπλα σε εκείνο του συναδέλφου της!

Μέχρι και ο Νίκος Αλιάγας, που παρουσίασε την βραδιά, δεν πίστευε στα μάτια του. «Είναι τρελό, τελείως τρελό, αυτό που συνέβη στο σόου... Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την τεχνολογία και οι Black Eyed Peas θα δουλέψουν με αυτή την φουτουριστική διάσταση», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top