Δείτε την τραγουδίστρια που αναστάτωσε τα ανάκτορα του Buckingham!

Ενταση και μικροεπεισόδια για τα μάτια μιας... σταρ της R&B!

Δείτε την τραγουδίστρια που αναστάτωσε τα ανάκτορα του Buckingham!

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την φημολογούμενη λεσβιακή σχέση της με την Rihanna, η διάσημη τραγουδίστρια Nicki Minaj ήλθε και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά κατάφερε να ξεσηκώσει ολόκληρο το Λονδίνο και να αναστατώσει μέχρι και τα ανάκτορα του Buckingham. Η νυχτερινή ξενάγησή της στα αξιοθέατα του Λονδίνου με τις κάμερες, τους φωτογράφους και τις ορδές των θαυμαστών της να την ακολουθούν, σήκωσε στο πόδι μέχρι και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Κατάφερε, δε, να εξοργίσει μέχρι και τους βασιλικούς φρουρούς!

Ο λόγος; Η ερμηνεύτρια, (που το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστή από την χειρονομία στην οποία πιάνει τα οπίσθια των γυναικών συναδέλφων της στην σκηνή), θέλησε να βγάλει φωτογραφίες και να τραγουδήσει ζωντανά και χωρίς καμία μουσική συνοδεία για τους φαν της, σε σημείο μπροστά από την είσοδο των Βρετανικών Ανακτόρων, όπου φυσικά… απαγορεύεται!

Αρχικά, οι ορδές των θαυμαστών της που την ακολουθούσαν στη Βρετανική πρωτεύουσα προκάλεσαν ταραχή στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ζωγράφισαν γκράφιτι μέχρι και στις πόρτες των ασανσέρ. Έτσι και εκείνοι της είπαν να πάρει τα μπογαλάκια της και την ακολουθία της και να βρει ένα άλλο κατάλυμα. Και πού να πάει; Λίγες ώρες αργότερα, πήγε στα ανάκτορα αλλά «έφαγε πόρτα» κι από κεί. Για την ακρίβεια, από όπου κι αν πήγε «έφαγε πόρτα».

Η 26χρονη τραγουδίστρια της R&B, όμως, δεν πολυέσκασε. Φόρεσε τη ροζ περούκα σφηκοφωλιά, πήρε την ακολουθία της και με το κεφάλι ψηλά αναχώρησε, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω της. «Δεν μπορείτε να με έχετε χωρίς τους "μπαρμπζ"», έγραψε στην ιστοσελίδα της η Nicki», εννοώντας φυσικά τους θαυμαστές της.

Όσο για το πού ακριβώς κατέληξε; Αυτό παραμένει το μόνο… άγνωστο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top