Τα «καρφιά» της Κορομηλά για την Γερμανού

Πώς αποκάλεσε την Σίσσυ Χρηστίδου;

Τα «καρφιά» της Κορομηλά για την Γερμανού

Την... ωραία ατμόσφαιρα που φαίνεται ότι επικρατεί στους διαδρόμους της Κάντζας ήρθε να επιβεβαιώσει η Ρούλα Κορομηλά, που πέταξε «καρφιά» για την Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χριστίδου με αφορμή τα ρούχα και το χτένισμά τους στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»!

«Και τι μαλλιά είναι αυτά που βλέπω; Σεξουαλικά! Τι έγινε εκεί πέρα δηλαδή κυρία Κούσουλα; Τι ρούχα φοράγανε οι παρουσιάστριές σου κάτω; Συγνώμη, που πάμε, έχουν μπερδέψει το βράδυ με την ημέρα ή κάνω λάθος;», είπε η Ρούλα στην ραδιοφωνική της εκπομπή.

Όπου κυρία Κούσουλα βλέπε αρχισυντάκτρια της εκπ��μπής της Ναταλίας Γερμανού...

«Είπαν να ντυθούν λίγο καλά», απάντησε η αρχισυντάκτρια, για να την... αποστομώσει η Ρούλα λέγοντας «τι καλά; Αυτό το ρούχο είναι βραδινό κοριτσάκι μου. Δεν μπορείς εσύ ως αρχισυντάκτρια να επιβάλεις την τάξη;».

Ούτε ο συνεργάτης της ξανθιάς κατάφερε να την ηρεμήσει, αφού η Ρούλα συνέχισε τον... χαβά της: «συγγνώμη, τι έχουν πάθει και φορούν τα ίδια ρούχα αυτές; Έχουν γίνει κολλητές; Έχουν την ίδια ντουλάπα και πάνε και παίρνουν τα ρούχα και βάζουν;», διερωτήθηκε.

Καλέ τι χολή και τι φαρμάκι είναι αυτό;

Μάλιστα, η Ρούλα χαρακτήρισε την Σίσσυ Χρηστίδου... «τσούρδω»!

Δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη; Να σας πούμε εμείς: είναι η γυναίκα που βγάζει κακία, βάζει σπιουνιές και λυσσάει μόλις δει ομορφότερη από αυτήν!

Βλέπετε πόσο μες στην καλή χαρά είναι εκεί στην Κάντζα;

Και να σκεφτείς πως η Ρούλα είναι υπεύθυνη για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top