Μαζωνάκης: «ελπίζω να ισορροπήσω τον Γιώργο με τον Μαζωνάκη»

Τι δήλωσε για την... φούστα και τα προσωπικά του

Μαζωνάκης: «ελπίζω να ισορροπήσω τον Γιώργο με τον Μαζωνάκη»

«Τα προσωπικά είναι πιο πίσω από τα επαγγελματικά», δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και εξέφρασε την ευχή να ισορροπήσει ανάμεσα στα δύο! Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε για ακόμα μία φορά ότι εμφανίζεται με φούστα, ενώ παραδέχθηκε πως έχει υποκύψει σε πειρασμούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Star», ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε πως δεν χρησιμοποιεί την εμφάνισή του για να προκαλέσει. «Ό,τι μας αρέσ��ι το φοράμε, δεν το κάνουμε για πρόκληση. Το γουστάρουμε, το φοράμε, τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως το ρούχο με το οποίο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο δεν είναι φούστα αλλά βερμούδα.

«Τα ρούχα και η εμφάνιση είναι κάτι που αλλάζει και φεύγει. Αυτό που κοιτάω και σε αυτό που δίνω βάση είναι το να μείνω στο κλασσικός και όχι στο μοδάτος», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεάτριας για τα προσωπικά του, ο Γιώργος παραδέχθηκε πως λόγω δουλειάς δεν τους δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. «Ευελπιστώ στις μέρες που έρχονται να ισορροπήσω τον Γιώργο με τον Μαζωνάκη μαζί», είπε.

«Έχω νιώσει να έρχονται τα ίσια ανάποδα», παραδέχθηκε ο τραγουδιστής και εξομολογήθηκε ότι έχει υποκύψει σε πειρασμούς. «Δεν είμαι άγιος... Έχω υποκύψει! Πώς αλλιώς θα το έκανα τραγούδι μετά; Πώς θα το έκανα επικοινωνία και διασκέδαση;», ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε πως κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά του, ενώ όταν θέλει να εξομολογηθεί κάτι σε κάποιον επιλέγει τον κολλητό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top