Δείτε τη Miranda Kerr να θηλάζει το γιο της!

Ευτυχής πατέρας ο Orlando Bloom

Δείτε τη Miranda Kerr να θηλάζει το γιο της!

Ευτυχισμένοι γονείς δηλώνουν Miranda Kerr και Orlando Βloom που ��λέον κρατάνε τον καρπό του έρωτα τους στα χέρια τους. Γονείς και οι δυο για πρώτη φορά, συστήνουν τον νεογέννητο Flynn στον κόσμο, με μια άκρως τρυφερή φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο ίδιος ο Orlando και την ανέβασε στο site της η Miranda.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, το 27χρονο μοντέλο κρατά αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της το οποίο θηλάζει, ενώ το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι «Ο όμορφος γιος μας». Η Miranda, αποκάλυψε στο site της ότι κατά τη διάρκεια της γέννας δεν χρησιμοποίησε κανενός είδους αναισθησία, παρόλο που το μωρό ζύγιζε παραπάνω από το κανονικό: «ήταν μια μεγάλη και δύσκολη γέννα»έγραψε, ενώ παραδέχτηκε ότι δίπλα της όλη την ώρα ήταν ο Orlando: «Με υποστήριζε και μου έδινε οδηγίες. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς αυτόν».


Όσο για το καμάρι που έχει για το γιό της; Αυτό δεν κρύβεται αφού τον αποκαλεί «η μικρή μας ηλιαχτίδα» γράφοντας ότι «είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή σαν οικογένεια».

Ο Orlando Βloom από την άλλη που έχει πάρει το ρόλο του ως πατέρα πολύ σοβαρά, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας καταλληλότερης στέγης για τον μικρό Flynn που όπως όλα δείχνουν τους έχει αλλάξει τη ζωή.


Οrlando Bloom και Miranda Kerr γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν το 2007. Τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκαν με μυστική τελετή, ενώ στις 6 Ιανουαρίου έφεραν στον κόσμο και το πρώτο τους μωρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top