Bieber: Αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τη σύζυγό του στο πάρτι των Όσκαρ!

«Έδειχνε βασανισμένος και φαινόταν περίεργος»

Bίντεο από το πάρτι του Vanity Fair

Το τελευταίο διάστημα όλο και «φουντώνουν» οι φήμες ότι ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Bieber χωρίζουν, με την… περίεργη συμπεριφορά του ποπ σταρ στο πάρτι του Vanity Fair, που παραδοσιακά πραγματοποιείται μετά τα Όσκαρ, να τις πυροδοτεί.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι, αλλά σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Bieber δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί με τη Hailey Bieber, και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης όχι μόνο δεν ήθελε να σταθεί μπροστά στον φακό μαζί της, αλλά  απέφυγε τους φωτογράφους στην είσοδο, επιλέγοντας να περάσει κρυφά από την πίσω είσοδο. Η εντυπωσιακή Hailey πόζαρε μόνη στις κάμερες. 

 

Μετά από αυτό, φαν του Bieber άρχισαν να εικάζουν ότι μπορεί να απομακρύνεται από τη Hailey εξαιτίας της νέας «διαμάχης» στα social media με την πρώην σύντροφό του, Selena Gomez, ενώ άτομο από το πάρτι είπε σύμφωνα με την Page Six: «Ο Justin δε φαινόταν καλά. Ήταν σκυφτός και φορούσε μια κουβέρτα». Ένας άλλος είπε ότι «έδειχνε βασανισμένος και φαινόταν περίεργος».

 

 

Παρόλα αυτά, ο Bieber ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή κοινή τους φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά και έγραψε: «Εγώ και το ραντεβού μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top