Ενα βήμα πριν από το χωρισμό Ρέμος-Υβόννη;

Διαβάστε για τον άγριο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι

Μια κακή στιγμή και τίποτα περισσότερο τελικά φαίνεται πως πέρασαν ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Είχαν κι αυτοί ένα καυγαδάκι, όπως όλα τα ζευγάρια, το οποίο όμως φαίνεται ότι ήδη αποτελεί παρελθόν.

Δημοσίευμα ήθελε τον Αντώνη και την Υβόννη να είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, επειδή ο τραγουδιστής διαφώνησε με την παρουσία της συντρόφου του στο πάρτι που έδωσε επιχειρηματίας στην Άνω Βούλα κα�� το τραπέζι που έκανε ίδιος μετά από λίγες ημέρες σε ξενοδοχείο της Αράχοβας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντώνης έγινε έξαλλος με την αγαπημένη του, όχι τόσο επειδή πήγε η Υβόννη πρώτα στο πάρτι και μετά στο τραπέζι, αλλά περισσότερο επειδή δεν τον ενημέρωσε.

Όσοι βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στο Διογένης studio άκουσαν τον Αντώνη να τα σπάει στο καμαρίνι του, ζητώντας από την Υβόννη να φύγει για να μείνει μόνος. Από την πλευρά της εκείνη προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν είχε καταλάβει πως το να τον ενημερώσει ήταν κάτι τόσο σημαντικό και πως το να παρευρίσκεται σε διάφορα events εί��αι μέρος της δουλειάς της και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο, οι πάντοτε έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές μας, λένε ότι παρά την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στο ζευγάρι η κρίση έχει ξεπεραστεί. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό στην σχέση του πασίγνωστου ζευγαριού. Μα είναι δυνατόν να χωρίσουν έτσι, από την μια στιγμή στην άλλη; Και επειδή δεν υιοθετούμε ποτέ, θέμα που δεν έχουν διπλο και τριπλο- τσεκάρει, σας διαβεβαιώνουμε ότι σύγκρουση υπήρξε. Αλλά υπήρξε και ανακωχή. Και αυτό είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top