Τι είναι... σχέση;

Η ανάλυση της ημέρας από την ψυχολόγο-ψυχίατρο Ελένη

Αφορμή για την σημερινή ανάλυση περί σχέσεων της ψυχολόγου-ψυχιάτρου και κοινωνικής λειτουργού Ελένης Μενεγάκη ήταν ο ακριβής προσδιορισμός του ζωδίου μίας σχέσης. Αλλά κατ'αρχήν τί είναι σχέση.

«Εάν θυμάστε, πριν από έναν χρόνο περίπου είχαμε παρουσιάσει ένα θέμα σχετικά με το ζώδιο της σχέσης σας. ‘ Η του γάμου σας, δεν έχει σημασία. Και παντρεμένοι να είστε, εμείς το παίρνουμε σαν σχέση. Δηλαδή, τι είναι σχέση; ��χέση είναι όταν εμείς οι δύο άνθρωποι είμαστε μαζί, είτε έναν μήνα, είτε δέκα χρόνια…»

«Είτε πενήντα», συμπληρώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στα λεγόμενα της βασίλισσας.

«Όχι… εάν είναι πενήντα δεν με νοιάζει και πολύ να δω πώς θα πάει ζωδιακά η σχέση μας γιατί πιο πολύ θα με νοιάζει να μην πονάει το κορμί μου, να μην ανέβει το ζάχαρό μου, η πίεσή μου… οπότε εκεί δεν με νοιάζει εάν έχουμε και λίγο γκρίνια. Γκρίνια άλλωστε έχουν όλοι άνθρωποι από μία ηλικία και μετά. Καταρχήν γκρινιάζουν και μόνοι τους για τον εαυτό τους. Λένε πονάει το ένα, πονάει το άλλο», είπε με νόημα εκείνη.

Αυτά είναι… όταν περάσουν τα πρώτα και τα δύσκολα, αρχίζει η ανάλυση… όχι ούρων, αλλά σχέσεων. Βέβαια, από την στιγμή ��ου ξεκινήσαμε με πόνους στο κορμί, ζάχαρο, πίεση και τα σχετικά, θα τα πει όλα η Ελένη, τίποτα δεν θα αφήσει. Εχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Αχ βρε Ελένη, δεν μας το’ λεγες τόσο καιρό ότι η πορεία της σχέσης σε νοιάζει μόνον για μερικά χρόνια και μετά πάει πέρασε, μην την είδατε… Έπρεπε να φτάσουμε τα μέσα του Γενάρη του 2011 για να μας το πεις;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top