Javier Bardem: «Αν μείνω άνεργος, θα γίνω σερβιτόρος»

Δηλώνει «ντροπαλός» και όχι «μεγάλος εραστής»

Javier Bardem: «Αν μείνω άνεργος, θα γίνω σερβιτόρος»

Οι περισσότεροι ίσως θυμόμαστε τον Javier Bardem από την ταινία «Vicky, Cristina, Barcelona», όπου υποδυόταν έναν μεγάλο Λατίνο εραστή.O ίδιος όμως όχι μόνο απαρνείται στην καθημερινότητα του αυτή την «ιδιότητα» αλλά δηλώνει ότι «Δεν έχω καμία σχέση με εκείνον τον άνθρωπο. Δεν ταυτίζομαι εύκολα με έναν μεγάλο εραστή. Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ ντροπαλός για τέτοιους ρόλους».


Έχοντας επίγνωση ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι ανασφαλής και ασταθής, δεν αποκλείει κάποια στιγμή να κάνει αυτό που ήξερε να κάνε�� πολύ καλά στην πατρίδα του την Ισπανία, και το οποίο του εξασφάλιζε τα προς το ζην: «Είμαι πολύ καλός στο σερβίρισμα αν χρειαστεί να το κάνω. Αυτή είναι η μοναδική μου επιλογή. Επομένως θα ανοίξω ένα μπαρ».


Μια «ιδιαιτερότητα» του Ισπανού ηθοποιού, είναι ότι τα Αγγλικά του εξαρτώνται 100% από το πρωινό του ξύπνημα: «Τα Αγγλικά μου είναι πολύ κακά όταν ξυπνάω. Αν όμως μου δώσετε πέντε ώρες, θα σας μιλάω σαν τον Σαίξπηρ», λέει χαριτολογώντας στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με αφορμή τη νέα του ταινία «Biutiful», στην οποία υποδύεται έναν πατέρα με ελαστική ηθική που έχει το χάρισμα της επαφήςμε το υπερπέραν.


Μάλιστα, εκφράζει και το «παραπονάκι» του λέγοντας αστειευόμενος ότι «έχω ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ αλλά δεν φαίνεται στις ταινίες μου. Οι σκηνοθέτες δεν με επιλέγουν για κωμωδίες. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι΄αυτό».


Ο Bardem, έχει ήδη πάρει Όσκαρ,έχει παντρευτεί την Πενέλοπε Κρουζ και ετοιμάζεται να γίνει και μπαμπάς, ωστόσο όπως ο ίδιος λέει:«Ευτυχώς δεν έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Αυτό είναι καλό»,συνεχίζοντας παράλληλα να προσπαθεί για το καλύτερο στη δουλειά του: «Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, και να ανεβάζω τον πήχη σε κάθε ταινία. Έτσι κάνω ακόμα καλύτερα τη δουλειά μου».


Δείτε τη συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Καφές με την Ελένη»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top