Ευγενία Μανωλίδου: πήγε να «καταρρεύσει»... ΞΑΝΑ!

Γιατί ήταν «συντετριμμένη» η παρουσιάστρια;

Ευγενία Μανωλίδου: πήγε να «καταρρεύσει»... ΞΑΝΑ!

Παραλίγο να «καταρρεύσει» ΚΑΙ ΠΑΛΙ η Ευγενία Μανωλίδου που εθεάθη «συντετριμμένη» σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η παρουσιάστρια, μόλις είχε επιστρέψει από το μνημόσυνο του επιχειρηματία Άντυ Χατζηκωστή και απ΄ότι «έδειξε» και η γλώσσα του σώματος της, με τίποτα δεν μπορούσε να το… ξεπεράσει!


«Υποβασταζόμενη» από τον Άδωνη Γεωργιάδη του οποίου το χέρι δεν άφησε λεπτό- είπαμε για να μην “καταρρεύσει”-, η Ευγενία αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για το μνημόσυνο του εκδότη στο οποίο παρευρέθη με το σύζυγο της: «Απ΄ότι καταλάβατε, δεν είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να μιλήσουμε. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή δεν θα΄θελα να την μοιραστούμε», είπε μέσα στην «οδύνη» η παρουσιάστρια.


Πάλι καλά που ήταν μαζί της και ο Άδωνης δηλαδή, που πήρε το λόγο μιας και η σύζυγος δεν έβγαζε μιλιά: «Ήταν μια πάρα πολύ συγκινητική βραδιά, διότι η απώλεια του Άντυ Χατζηκωστή ήταν πολύ μεγάλη για την Ελλάδα, την Κύπρο και την οικογένεια του φυσικά».


Όσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια; «Τάφος» η Ευγενία που αρκέστηκε στο να πει απλά, λιτά, λακωνικά: «Σας παρακαλώ. Δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο απ΄αυτά που ήδη ξέρετε», κρατ��ντας κλειστά τα χαρτιά της για το αν θα κάθεται και πάλι στη θέση του κριτή στο show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top