Άλκης Κούρκουλος:«Με τη Χριστίνα Αλεξανιάν είμαστε μόνο φίλοι»

Ο έρωτας, η κατάθλιψη και η σχέση με τον πατέρα του

Άλκης Κούρκουλος:«Με τη Χριστίνα Αλεξανιάν είμαστε μόνο φίλοι»

Με αφορμή το ερωτικό θεατρικό έργο στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Άλκης Κούρκουλος ξεκαθαρίζει ότι οι δυο τους είναι πολύ κολλητοί φίλοι από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, διαψεύδοντας τη φημολογούμενη σχέση μεταξύ τους: «Δεν ισχύει τίποτα απ΄όσα γράφονται και λέγονται».

Έχοντας περάσει περιόδους κατάθλιψης, παραδέχεται ότι «ήταν πολύ άσχημα». Για το λόγο αυτό, έκανε ψυχανάλυση: «Από τη φύση μου δεν είμαι τρομερά αισιόδοξος άνθρωπος. Βλέπω πολλές φορές τη μαύρη πλευρά των πραγμάτων. Είμαι περισσότερο ρεαλιστής, αν και κάποιες στιγμές, είμαι και ονειροπόλος», λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».


Όταν του ζητούν να μιλήσει για τη σχέση με τον πατέρα του Νίκο Κούρκουλο, δηλώνει κουρασμένος: «Βαρέθηκα. Άλλωστε έχει μιλήσει ο ίδιος με τη ζωή του ολόκληρη. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω για τον πατέρα μου. Ό, τι είχα να πω για εκείνον, το έχω πει. Αυτά που δεν έχω πει, δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Θα τα κρατήσω διότι είναι δικά του και δικά μου, και τελείωσε η ιστορία».


Όσο για τις σχέσεις του; Προσπαθεί να κρατήσει μια παιδικότητα, αλλά όπως λέει «δεν υπάρχουν σταθερές. Η κάθε σχέση έχει διαφορετική προσέγγιση, καθώς εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου. Δεν έχω συγκεκριμένο τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top