Λιάγκας: «η Θεοδωρίδου είναι μεγάλη για τον Αρναούτογλου»

H μπηχτή για την ηλικία της τραγουδίστριας και η κοπελίτσα

Λιάγκας: «η Θεοδωρίδου είναι μεγάλη για τον Αρναούτογλου»

Σύμβουλος προσωπικών σχέσεων και γάμου «την είδε» σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, που υποστήριξε αφενός ότι ο Αρναούτογλου θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδί και αφετέρου πως η Νατάσσα Θεοδωρίδου -με την οποία ακούστηκε ότι έχει σχέση μέχρι που ο ίδιος το διέψευσε- είναι ολίγον τι... μεγάλη!

«Ο Γρηγόρης θέλει να παντρευτεί ρε παιδί μου... Το καμπανάκι μέσα του έχει χτυπήσει, θέλει να παντρευτεί και να κάνει και παιδάκι», είπε ο παρουσιαστής σχολιάζοντας το βίντεο με την διάψευση Αρναούτογλου για την σχέση με την Θεοδωρίδου.

Όλο αυτό ο Λιάγκας το κατάλαβε από κάτι που είπε στον Γρηγόρη μια παίχτρια του «Money Drop», όχι αστεία! Αν αυτό δεν είναι κληρονομικό χάρισμα του Λιάγκα, τότε τι είναι;

Η κουβέντα συνεχίστηκε, οπότε και ο παρουσιαστής πέταξε την «βόμβα» του: «η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν είναι η γυναίκα που μπορεί να σταθεί δίπλα του... Ο Γρηγόρης θέλει μια κοπελίτσα ή κοπελάρα και να παντρευτεί και να κάνουν παιδάκι... Κοπελίτσα εννοώ μικρότερη από αυτόν»!

Αν αυτό δεν ήταν «καρφί» για την τραγουδίστρια, τότε τι ήταν; Τουλάχιστον η Νατάσσα δήλωσε σε συνέντευξή της στον Πέτρο Κ��στόπουλο ότι είναι 40 χωρίς φόβο και πάθος... Ο Λιάγκας, από την άλλη, είχε πει στην ίδια εκπομπή πως γεννήθηκε το 1969, άρα είναι 42, ενώ μια μέρα στο «Πρωινό Mou» είπε ότι είναι 34!

Αμ της «ρίχνει» δύο χρόνια, αμ την λεει και «μεγάλη»; Κάτι δεν κολλάει εδώ! Άσε που η Νατάσσα είπε την ηλικία της νέτα σκέτα κι ας είναι γυναίκα, ενώ ο παρουσιαστής διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να κρύψει χρόνια...

Σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Λιάγκας συνέχισε το θέμα και διερωτήθηκε «και η Νατάσσα μικρότερη δεν είναι; Δεν ξέρω κιόλας» και ήπιε λίγο καφεδάκι να πάει η χολή (που πέταξε) κάτω! Και μετά αναρωτιέται γιατί τον λέει «κότα» on air ο Ουγγαρέζος...

Πάντως, ο Αρναούτογλου είναι 37 ετών και δεν καταλάβαμε γιατί του κακοπέφτει μία 40αρα. Αλλά ο Λιάγκας φαίνεται πως εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια! Είναι και... πιπινονίχτης βλέπεις: 11 χρονάκια την περνάει την Φαίη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top