Δέσποινα Βανδή: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Η εξομολόγησή της στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δέσποινα Βανδή: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Το καλύτερο δώρο πήρε ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή, την πρώτη που έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά την περιπέτεια της υγείας της.

«Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία», ευχήθηκε η Δέσποινα στην εορτάζουσα Τατιάνα, προσθέτοντας πόσο σημαντικό είναι πλέον για εκείνη να έχει την υγεία της. Και περιέγραψε τι συνέβη τελικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. «Επαθα μία βλάβη στον πνεύμονα που είχε αγγίξει και ��ο διάφραγμά μου, το οποίο κοινώς ήταν μία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Θα σας πώ ακριβώς τί συνέβη: Στο πρώτο μέρος του προγράμματος όταν βγήκα, ήμουν μια χαρά. Όταν με έπιασε αυτός ο πόνος, για τον οποίο χρειάστηκε να μπω στο νοσοκομείο και βγήκα για να τραγουδήσω, δεν είχα δύναμη να αναπνεύσω κανονικά και κάπου αισθάνθηκα ότι ρίχνω και τον κόσμο. Στην αρχή δεν ήξερα τι μου συνέβαινε, νόμιζα ότι έχω έναν απλό μυϊκό πόνο που θα περάσει. Ύστερα όμως είδα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και το είπα κιόλας στον κόσμο».

Η Δέσποινα Βανδή παραδέχθηκε το πόσο άσχημα αισθάνθηκε την συγκεκριμένη ημέρα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στην θέση της τραγούδησε η Πέγκυ Ζήνα: «Στενοχωρήθηκα πολύ. Πραγματικά. Γιατί δεν ήταν ένα τυχαίο Σάββατο. Ήταν ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι επέλεξαν την συγκεκριμένη πρώτη ημέρα του χρόνου να την περάσουν μαζί μου κι εγώ πέρασα την Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο».

Η ερμηνεύτρια απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να μην σταματά ούτε λεπτό να ασχολείται με θέματα υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμη και έναν απλό βήχα να έχει κάποιος, πρέπει να ψάξει εάν του συμβαίνει κάτι περισσότερο, γιατί η ίδια υποτίμησε αρχικά το πρόβλημά της, το οποίο τελικά αποδείχθηκε πολύ σοβαρό. Εκεί η Τατιάνα αστειεύτηκε μαζί της: «Έναν βήχα είπες;», την ρώτησε γελώντας και η Δέσποινα απάντησε: «Ναι, γιατί; βήχεις; Για πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό μου να σε ακροαστεί κι εσένα λίγο!»

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει ανανεωμένη και δυνατή αυτήν την Παρασκευή στα επαγγελματικά της καθήκοντα και οι ευχές όλων να ήταν αυτό, το τελευταίο κακό που της συνέβη, είναι μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top