Tο νέο αστέρι της Victoria´s secret είναι απλά το τέλειο μοντέλο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι την είδαν από κοντά

Tο νέο αστέρι της Victoria´s secret είναι απλά το τέλειο μοντέλο

Ολοταχώς προς την κορυφή βαδίζει το νέο αστέρι της Victoria’s Secret, Lily Aldridge, η οποία βλέπει τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Το νέο μοντέλο του Οίκου, το οποίο προωθείται παντού και με κάθε ευκαιρία, βαδίζει στα χνάρια των Adriana Lima και Alessandra Ambrosio, που εργάζονται εδώ και χρόνια για την εταιρεία, αλλά σύμφωνα με όσους την έχουν δει από κοντά, είναι πολύ πιο όμορφη από τις προκατόχους της και έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πετύχει στο δύσκολο και εξαιρετικά απαιτητικό χρηματιστήριο της μόδας.

Έχει βέβαια, όλο το μέλλον μπροστά της. Άλλωστε είναι μόλις 25 ετών. Εχει όμως και το ανάλογο background, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, η μητέρα της ήταν αυτή που την προέτρεψε να γίνει μοντέλο , αφού και η μαμά Aldridge, όχι μόνο ήταν μοντέλο, αλλά έχει φωτογραφηθεί για το playboy! Σόϊ πάει το βασίλειο, όπως καταλάβατε…

Η φωτογράφιση που έκανε στο Saint Barthlemy της Καραϊβικής άφησε τους λουόμενους με το στόμα ανοικτό. Και πώς να μην τους άφηνε δηλαδή, αφού οι τέλειες αναλογίες της και το σοκολατένιο χρώμα του κορμιού της, μόνο άφωνους θα μπορούσαν να αφήσουν όσους θαύμασαν τον θανατηφόρο συνδυασμό από κοντά. Σε κάποιες από τις φωτό μάλιστα, η Aldridge εμφανίζεται ολόγυμνη, αφού τα πέταξε κυριολεκτικά, όλα!

Η Aldridge εργάζεται για τον Οίκο εσωρούχων και μαγιό εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι προτάσεις πέφτουν «βροχή», τόσο πολύ που ούτε η ίδια δεν το πιστεύει.

Ο μόνος που φαίνεται να μην χαίρεται και τόσο πολύ είναι ο αγαπημένος της, που είναι και μέλος των «Kings of Leon», Caleb Followill… τώρα εδώ που τα λέμε, θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή…και δικαίως. Είναι δυνατόν τέτοια προσόντα να μείνουν ανεκμετάλλευτα;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top