Ξεβρακώθηκε πάνω στη σκηνή ο Μπουρδούμης!

Μάθετε τα πάντα για το ατύχημα εν ώρα παράστασης

Ξεβρακώθηκε πάνω στη σκηνή ο Μπουρδούμης!

Τα... οπίσθιά του έδειξε στο κοινό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που έμεινε γυμνός στη σκηνή μετά από ατύχημα την ώρα της παράστασης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», το «πιπεράτο» έγινε στο δημοτικό θέατρο της πόλης, όπου ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε για την παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος».

Σε μία από τις σκηνές του έργου, ο Αλέξανδρος βγαίνει από το μπάνιο φορώντας μόνο μια πετσέτα γύρω από την μέση του. Έλα, όμως, που η πετσέτα... έπεσε!

Ο ηθοποιός κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ ένα δυνατό «αααα» ακούστηκε από την πλατεία. Γιατί φώναξε ο κόσμος; Τα οπίσθια του Αλέξανδρου είδε, οπότε... αναφώνησε! Βέβαια, δεν ξέρουμε αν τα επιφωνήματα ήταν από θαυμασμό ή από σοκ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γυναίκες του κοινού έτριβαν τα ματάκια τους για το θέαμα (δεν βλέπεις και κάθε μέρα τον πισινό του Μπουρδούμη τι να κάνουμε;), ενώ οι άνδρες της πλατείας κρυφογελούσαν με το πάθημά του.

Με ένα ελαφρύ αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα, ο ηθοποιός κάλυψε την γύμνια του και χαμογέλασε, ενώ συνέχισε τον ρόλο του λες και δεν είχε γίνει τίποτα!

Κι αν αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος γδύθηκε κατά λάθος, την περσινή σεζόν στο «Παρακαλώ, Ας Μείνει Μεταξύ Μας» με την Κάτια Δανδουλάκη γδυνόταν κανονικά και με τον νόμο προκειμένου να επιδοθεί σε ερωτικές σκηνές...

Τυχερούληδες, πάντως, οι Πατρινοί που πήγαν στην συγκεκριμένη παράσταση και, σίγουρα, θα τους μείνει αξέχαστη! Κρίμα που δεν πρόλαβε κανείς να τον τραβήξει φωτογραφία ή βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top