Η Ελένη ρωτάει για τις διακοπές του Λάτσιου!

Αντε και καλή χρονιά...

Η Ελένη ρωτάει για τις διακοπές του Λάτσιου!

Ότι τα γυρεύει τα γυρεύει η Ελένη. Απλά το κάνει πάντοτε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούμε να της καταλογίσουμε τίποτα.

Στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς, η Ελενίτσα, έβαλε τα μωβ φορέματά της, τα κόκκινα κραγιόν της, τις φούξια γόβες της και αφού ρώτησε τους πάντες πώς τα πέρασαν στις διακοπές, ρώτησε έναν από τους συνεργάτες της, πώς πέρασε στην Θεσσαλονίκη και κυρίως πώς ήταν η συνάντησή του με τον Γιάννη Λάτσιο!

«Πήγα στην Θεσσαλονίκη, απ’ όπου σου στέλνω τόνους, φορτία αγάπης, στην κυριολεξία όμως Ελένη μου», της είπε ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης. Η Ελένη «άρπαξε» την ατάκα Θεσσαλονίκη, όπου ήξερε προφανώς ότι βρισκόταν ο πρώην σύζυγός της και ρώτησε: «Απ’ τον συνταξιδιώτη σου τι έχεις να μου πεις; Για να δεις ότι όλα τα μαθαίνει το κορίτσι σου…»

Κόμπλαρε ο Αρης και μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας μίλησε: «Α, ναι, συναντηθήκαμε με τον κύριο Λάτσιο στο αεροδρόμιο, ανεβήκαμε μαζί στην Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι θα περνούσε όμορφα με φίλους εκεί. Δεν ξέρω κάτι ειλικρινά δεν μου είπε τίποτα!»

«Εδώ δεν είπε σε μένα!», είπε με έκπληξη η Ελένη… και γιατί θα έπρεπε να δώσει σε όλους μας αναφορά ο διευθυντής προγράμματος του Ant1 για το πού θα πάει και τι θα κάνει; Η Ελένη δεν ήξερε ούτε ότι ο Γιάννης θα πήγαινε στην συμπρωτεύουσα, ούτε ότι ο Γιάννης έχει… τρία κινητά! Οταν άκουσε αυτό το τελευταίο μάλιστα, γούρλωσε τα μάτια και είπε ότι αυτή ήταν πληροφορία που δεν είχε!

«Τον είδα στο lounge του αεροδρομίου και μέχρι την τελευταία στιγμή δούλευε ο άνθρωπος, είχε ανοικτό το laptop του», είπε ο συνεργάτης της, που το τί πείραγμα έφαγε από τους υπόλοιπους δεν πειργάφεται. «Και συ που ξέρεις εάν δούλευε στο laptop και δεν μίλαγε με κανένα φίλο του; Δηλαδή αυτού του είδους οι άνθρωποι που δουλεύουν ασταμάτητα απαγορεύεται να έχουν σχέσεις με φίλους και φίλες τους;», αναρωτήθηκε η Ελένη, που λίγα λεπτά αργότερα θέλησε να βγάλει τον καλό της φίλο από την δύσκολη θέση και άλλαξε θέμα.

Είδατε τι καλή και στοργική που είναι η Ελένη, νοιάζεται για τους πάντες. Και πρώτα απ’ όλους για τον πατέρα των παιδιών της. Άσχετα από το ότι από αυτά που της είπαν το πρωί της Δευτέρας για τον Γιάννη, εκείνη ήξερε τα μισά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top