Μαριάννα Τουμασάτου: Θέλω ακόμα και ο ρόλος της κακιάς να έχει αξιοπρέπεια

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Σταύρου

Χαλαρή, ευδιάθετη και με διάθεση να μιλήσει για όλα η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε στον λόγο που αρνήθηκε να παίξει τον ρόλο της κακιάς, αλλά και στο γεγονός ότι ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου δε δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το ανανεωμένο look και το σχόλιο για την ηλικία της

«Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει», δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Μαριάννα Τουμασάτου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε κι ένα παράπονο για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος δε δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις.
«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μη λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ, δηλαδή, τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής.

Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της!

 

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου

«Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top