Vanity Fair: το «πραγματικό» πάρτι των Οscar!

Δείτε ποιοι πήγαν και ποιες κυρίες έκλεψαν την παράσταση

Vanity Fair: το «πραγματικό» πάρτι των Οscar!
Λάμψη πολλών αστέρων, κους-κους και λαμπερές εμφανίσεις είχε το πάρτι που διοργάνωσε το «Vanity Fair» μετά την φαντασμαγορική τελετή απονομής των βραβείων Oscar.

Τέλος δεν είχε η παρέλαση διασήμων στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair, με τα φλας να αστράφτουν ασταμάτητα και την λάμψη να περισσεύει!
H Madonna με την κόρη της Λούρδη, ο Tom Hanks, η Cameron Diaz, και η Gwyneth Paltrow, είναι μερικά ΜΟΝΟ από τα ονόματα που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Μάλιστα, βγήκαν και πολλές ειδήσεις αφού για πρώτη φορά έκαναν κοινή εμφάνιση ο καρδιοκατακτητής Justin Bieber με την «καλή» του Selena Gomez και ο Justin Timberlake με την Jessica Biel, διαψεύδοντας πανηγυρικά τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους.
H λίστα με τους celebrities που παρευρέθηκαν είναι ατελείωτη. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρουμε ότι ΜΕΡΙΚΟΙ από τους διάσημους που πήγαν, ήταν: η Jane Fonda, Μatthew McConaughey, Quentin Tarantino, Εlton John, Tim Burton, Helena Bonham Carter, Hilary Swank, Steven και Liv Tyler, Κate Beckinsale, Victoria Beckham, Meryl Streep, Jude Law, Hugh Jackman, Rita Wilson, Reese Witherspoon, Κate Perry, Sandra Bullock, οι σχεδιαστές Valentino και Tom Ford,ο Mick Jagger, Αnna Paquin και Steven Moyer και πολλοί άλλοι!

Οι «κακές γλώσσες» πάντως, είπαν πως την παράσταση έκλεψαν δυο κυρίες, οι οποίες μπορεί να μην κέρδισαν κάνα Χρυσό Αγαλματίδιο, αλλά με το «καυτό» τους μίνι κατάφεραν να στρέψουν ΟΛΑ τα βλέμματα πάνω τους: οι Cameron Diaz και Taylor Swift.

Ενδιαφέρον αναμένεται να έχει και το μετα-Οσκαρικό πάρτι που διοργανώνει απόψε η Oprah Winfrey στο Kodak Theater!

Στο βιντεάκι που ακολουθεί, θα δείτε όλους τους διάσημους που παρήλασαν στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair, τι φόρεσαν και πως έκαναν... κους κους!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top