Μεγάλη η συμμετοχή στον διαγωνισμό του star.gr και της Αudiovisual

Μια τυχερή κέρδισε ΤV LG47’’

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του www.star.gr και της Audiovisual με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας The Town και έπαθλο μια τηλεόραση LG 47΄΄και 10 DVD της ταινίας.


Η τυχερή της κλήρωσης που κερδίζει μια τηλεόραση είναι η Βασιλική Κακο��ίμο ενώ από ένα dvd της ταινίας κερδίζουν ο Στέφανος Τσιμίνης, η Όλγα Οικονόμου, η Αντωνία Παρασκάκη, η Ιωάννα Μανωλαράκη, ο Δημήτρης Μόκας, ο Χάρης Θεοδώρου, ο Χρισόφορος Σμαραγδάκης, η Κωνσταντίνα Κοτσαλού και ακόμη 2 φίλοι μας που δεν έχουν γράψει το όνομά τους αλλά μόνο το κιν��τό τους.


Το www.star.gr επικοινώνησε με την Βασιλική που κέρδισε την τηλεόραση η οποία δεν πίστευε ότι ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα μας είπε: «ευχαριστώ πολύ το star.gr και την Audiovisual. Είμαι πολύ χαρούμενη και σαστισμένη. Παρακολουθώ καθημερινά το site και έστελνα κάθε μέρα από ένα sms. Συμμετέχω σε πολλούς διαγωνισμούς αλλά δεν είχα κερδίσει ποτέ. Ευχαριστώ και πάλι».


Οι νικητές του διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα δώρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top