Σοκ: νέες φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της Rihanna

Δείτε τα ντοκουμέντα από το εφιαλτικό περιστατικό

Σοκ: νέες φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της Rihanna

Νέα ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό της Rihanna από τον σύντροφό της, Chris Brown, είδαν το φως της δημοσιότητας, δύο χρόνια μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την showbiz και τους θαυμαστές της τραγουδίστριας!

Τις φωτογραφίες -μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε η τραγουδίστρια- έφερε στο φως η ιστοσελίδα mediamakeout και δείχνουν το πρόσωπο της σέξι σταρ αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, που έγινε λίγες ώρες πριν το πάλαι ποτέ ζευγάρι παραβρεθεί στα βραβεία Grammy.

Στην πρώτη φωτογραφία η Rihanna έχει μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο που αποκαλύπτουν τον άγριο τρόπο με τον οποίο την γρονθοκόπησε ο σύντροφός της.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ένα κοντινό πλάνο από τα σκισμένα και γεμάτα πληγές χείλη της.

Εκείνο το εφιαλτικό βράδυ, όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στα Grammy, η αστυνομία εντόπισε την RiRi αιμόφυρτη, ενώ ο Chris Brown είχε εξαφανιστεί και παραδόθηκε δύο ημέρες μετά.

Πέρασαν δύο χρόνια, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως πλέον ξεπέρασε την φρίκη που έζησε στα χέρια ενός άνδρα που αγάπησε πολύ.

Όσο για τον Brown; Καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με αναστολή, 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας και απαγόρευση επικοινωνίας με την άλλοτε σύντροφό του. Σχολιάζοντας τα δύο ντοκουμέντα, ο ίδιος έγραψε στο Twitter του: «ο Διάβολος είναι πάντα πολυάσχολος! Αλλά όταν έχεις ένα πεπρωμένο, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει όσα ο Θεός έχει σχεδιάσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top